Miha Zajc Açiklamasi 'Derbiler Her Zaman Zordur'

Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc, gelecek hafta deplasmanda oynayacaklari Besiktas derbisi için, "Zor bir maç olacak. Derbiler her zaman zordur. Besiktas da iyi bir takim. Siki bir sekilde çalisarak önümüzdeki haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyor. En iyisini sergilemek için sahada olacagiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Fenerbahçe evinde karsilastigi Gaziantep FK’yi 3-2 maglup etti. Maçin ardindan basin mensuplarina konusan Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc, "Bizler açisindan harika bir maçti. Takim olarak iyi performans ortaya koydugumuzu düsünüyorum. Takim içerisinde herkes en iyisini gösterdi. Ilk yari attigimiz gol disinda, 1-2 gol daha fazla atabilirdik. Netice itibariyla maçi kazandik. Maçin son dakika penalti pozisyonu beraber biraz aci çektigimiz zamanlar da oldu ama netice olarak 3 puani hak ettigimizi düsünüyorum. Üst üste 7. galibiyet. Harika bir performans harika bir galibiyet oldu" ifadelerini kullandi.

Maçta attigi golle ilgili olarak 27 yasindaki futbolcu, "Bu tip vuruslari antrenmanlarda çok fazla çalisiyoruz. Maça çiktigimiz zaman da bunlari en iyi sekilde sahaya yansitmaya çalisiyoruz. Kolay bir pozisyon degildi. Gol atabildigim için oldukça mutluyum. Gol de dogru bir anda geldi" seklinde konustu.



"Bu rekordan dolayi mutluyum"

En iyi sezonu geçirdigini söyleyen Sloven futbolcu, "Bu rekordan dolayi mutluyum. Bunu Fenerbahçe’de basarabildigim için de ayrica mutluyum. Bu takimin da oynamak gerçekten keyif aliyorum. Umuyorum önümüzde oynayacagimiz maçlarda daha fazla gol atabilirim. En önemlisi takim olarak iyi bir performans ortaya koymak. Ligin sonuna kadar oynayacagimiz maçlardan galibiyette ayrilmak istiyorum, hedefimiz bu yönde" dedi.

Gelecek hafta deplasmanda oynayacaklari Besiktas derbisinin sorulmasi üzerine ise Miha Zajc, "Zor bir maç olacak. Derbiler her zaman zordur. Besiktas da iyi bir takim. Bizler de ayni sekilde iyi hazirlanmamiz gerekiyor. Siki bir sekilde çalisarak önümüzdeki haftayi iyi degerlendirmemiz gerekiyor. En iyisini sergilemek için sahada olacagiz" diye cevap verdi.

Kaynak: İHA