Erol Bulut Açiklamasi 'Iki Takim Da Iyi Bir Futbol Sergiledi'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe ile oynanan mücadelede iki takimin da iyi bir futbol sergiledigini ifade ederken, sari-lacivertlilerin kendilerinden bir fazla gol atarak kazandiklarini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda Gaziantep FK deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 maglup oldu. Müsabakanin ardindan basin toplantisinda konusan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe karsisinda 3-2’lik maglubiyet yasadiklarini ifade ederek, “Erken gelen gol bizim oynamak istedigimiz oyunu biraz bozmus oldu. Ondan sonra yaklastik, 2-1 oldu. Iyi bir futbol oldu genel anlamda. Iki takim da iyi futbol sergiledi. Zaman zaman tempolu oyun oldu. Rakibimiz bizden bir fazla gol atarak kazanmis oldu. Deplasmanda kazanamama üzerinde çalisiyoruz nedenlerini. Evimizde evet ligin ilk üç sirasinda bulunuyoruz ama deplasmanda alt siralardayiz. Aslinda deplasmanda çok iyi oynadigimiz maçlar oldu, istedigimiz sonuçlari alamadik. Rakibin birinci bölgesinde yakaladigimiz pozisyonlari degerlendirememe sikintimiz çok oldu. Bireysel hatalar oldu. Bir türlü istedigimiz sekilde çözemedik” dedi.

Oyundan alinirken Muhammet Demir ile tartismasiyla ilgili soruya cevap veren Bulut, “Maçtan çikan futbolcu biraz gergin oluyor, adrenalin üst düzeyde oluyor. Ona takimla ilgili bir sey söyledim, bir sikinti yasanmadi sadece soruya cevap verdim. O sekilde bir konusmamiz gerçeklesti” seklinde konustu.

Kaynak: İHA