Belediye Baskani Kent Hoparlörlerinden Halka Seslendi Açiklamasi 'Lütfen Silaha Sarilmayalim'

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, belediye anons merkezinden hem vatandaslarin Ramazan Bayrami’ni kutladi hem de Trabzonspor’un sampiyonluk kutlamalarinda silah kullanilmamasi gerektigi konusundaki uyarilarini sürdürdü. Anons üç gün boyunca belediye hoparlöründen yayinlanacak.

Yayinlanan ses kaydinda Ramazan Bayrami’nda sampiyonlukla birlikte çifte bayram yasanacagini dile getiren Baskan Genç, “Bu bayrami bir baska cosku içerisinde çifte bayram olarak karsiliyoruz. Tertemiz mazisi ve serefli tarihiyle birlikte gögsümüzü kabartan Trabzonsporumuzun 8. sampiyonlugunu hep birlikte coskuyla kutlayacagiz. Bu coskumuza gölge düsürmemek, sevincimizi hüzne dönüstürmemek için lütfen silaha sarilmayalim, mutlulugumuza kursun sikmayalim. Bayrami nese içerisinde, birbirimize sarilarak kutlayalim. Simdiden herkesin mübarek Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyor, sampiyon Trabzonsporumuzu da yürekten kutluyorum” seklinde konustu.

Öte yandan Trabzonspor’un sampiyon olmasina 1 puan kala Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu ve Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, taraftari unutmayarak muhtesem bir jeste imza attilar.

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç ve Trabzonspor Kulübü, sampiyonlugun ilan edilecegi maç öncesi taraftari unutmadi. Baskan Zorluoglu, Baskan Genç ile Trabzonspor Kulübü, 30 Nisan Cumartesi saat 20.30’da oynanacak Trabzonspor-Antalyaspor müsabakasina bilet alamayan taraftarlar için Atatürk Alani’nda ve Avni Aker Millet Bahçesi’nde dev ekran kurma karari aldilar. Taraftar, sampiyonluk maçini sehrin islek iki noktasindan dev ekranlardan canli olarak izleyebilecek. Ayrica Meydan’da ve Avni Aker Millet Bahçesi’nde maç sonrasi sahne kurularak DJ performansi sergilenecek, halk oyunlari ve havai fisek gösterileri sunulacak.

Büyüksehir ve Ortahisar Belediyesi tarafindan ortak yapilan açiklamada, “Uzun yillardir özlemini çektigimiz sampiyonlugu elde etmemize sadece bir puan kaldi ve takimimiz yarin adeta sampiyonluk maçina çikiyor. Trabzonspor - Antalyaspor maçi biletleri satisa çiktigi andan itibaren kisa sürede tükendi. Maça gitmek isteyen binlerce taraftarimiz var. Bizler de Büyüksehir ve Ortahisar belediyeleri olarak sampiyonluk maçi için ilgili yayinci kurusla görüserek taraftarimiza bu duyguyu yasatmak istedik. Maça gidemeyen ve bilet bulamayan taraftarlarimiz ayni duyguyu hem Atatürk Alani’nda hem de Avni Aker Millet Bahçesi’nde yasayabilecekler. Simdiden sampiyonlugumuz kutlu olsun. O sene bu sene, bundan sonra her sene” ifadeleri kullanildi.

Kaynak: İHA