Batman'in Kadin Futbol Takimi Namaglup Yoluna Devam Ediyor

3. ligde mücadele eden 1955 Batman Belediyespor Kadin Futbol Takimi 2. lig için namaglup bir sekilde mücadelesine devam ediyor.

1955 Batman Belediyespor Antrenörü Bilal Bakay, 5 takimdan olusan 16 grup halinde mücadelelerine devam ettiklerini ve kendi gruplarinda namaglup bir sekilde liderlik koltuguna oturduklarini söyledi.

Sampiyon olduktan sonra Play-off’a katilacaklarini ve 2. lige çikmak için mücadelelerine devam edeceklerini ifade eden Bakay, “Iyi ve genç bir takima sahibiz. Takimin tamami 14 - 15 yaslarinda ve Batmanli kadinlardan olusuyor. Bize olan desteklerinden dolayi basta Valimiz Hulusi Sahin Bey’e ve spor kulübü yöneticilerimize tesekkürlerimizi sunariz” dedi.

1955 Batman Belediyespor’da 8 senedir oynayan Zeynep Kasim, 16 grup içerisinde kendi gruplarinda namaglup olduklarini ve hedeflerinde sampiyonluk oldugunu belirtti.

Kasim, “Bilal Bakay teknik direktörümüz. Kendisi bir hocadan daha fazlasi. Takim ruhunu bizlere asilayan baslica isimlerden biri. Takimimizda bu sekilde birlik ve beraberlik oldugu sürece bu skor sayilariyla devam edecegimize cani gönülden inaniyorum. Takimimiza ve kulübümüze emegi geçen herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Büsra Dal ise, takiminin namaglup bir sekilde sampiyon olacagini ileri sürdü. Takima güvendigini ifade eden Dal, “Biz yalniz bir takim degil ayni zamanda bir aileyiz. Valimiz ve belediye baskan vekilimiz Hulusi Sahin’e çok tesekkür ediyoruz, desteklerini hiç esirgemedi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA