Taraftar Grubuyla Basin Mensuplari Arasinda Dostluk Maçi

Vanspor Futbol Kulübüne gönül vermis Gölkentli Taraftarlar Grubundan olusan takim ile Vanli gazeteciler arasinda dostluk maçi oynandi.

Gazetecilerden olusan Basinspor, kalede Ahmet Bayram, Fatih Sevinç, Ugur Tunçdemir, Özkan Altinkaynak, Yunus Aykaç, Ishak Kara, Ridvan Can, Erhan Ugurlu, Orhan Saglam, Necat Hazar ve Sinan Dede ile sahaya çikti. Gölkentli Taraftar Grubu Takimi ise Emrullah Behçet, Dogan Akdag, Ferhat Kiliç, Hamit Kutpinar, Ferhat Karabulut, Oktay Altintas, Nevzat Aslan, Ercan Ataç, Muhsun Polat, Azat Ari ve Ahmet Kaya ile sahaya çikti. Maça hizli baslayan Gölkentli Taraftarlar Grubu Takimi, ilk dakikalarda takim kaptani Nevzat Aslan’in golleriyle 2-0 öne geçti. Kalesinde daha ilk dakikalarda pes pese gördügü gollerin ardindan toparlanan Basinspor ise Fatih Sevinç’in asisti ile Özkan Altinkaynak ve Ugur Tunçdemir’le buldugu gollerle maça denge getirdi. Ilk yarinin sonlarina dogru Gölkentli ekibi Nevzat Aslan ile ceza sahasi disindan serbest vurusta buldugu golle skoru 3-2 yapti.

Ikinci yarida iki takim da kontrollü basladi.

Gölkentli taraftarlar Ahmet Karatay ile durumu 4-2 yaparken, Basinspor Necat Hazar ile penaltidan buldugu golle skoru 4-3’e getirdi. Bu golün ardindan ceza sahasi içinde topla bulusan Erhan Ugurlu topu bos kaleye birakti ve bu golle skora denge geldi. 4-4 devam eden maçin sonlarina dogru ataklarini sikilastiran taraftarlar Emrullah ve Ahmet Karatay’in golleriyle maçi 6-4 kazanmayi basardi.

Maçin ardindan açiklamalarda bulunan Gölkentli Taraftarlar Dernegi Baskani Nevzat Aslan, basin mensuplari ile dostluk maçi yaptiklarini belirterek, “Oldukça güzel geçti. Iki takimda centilmence güzel bir futbol ortaya koydu, önemli olan dostluktu ve maç dostça bitti. Bu maçi organize eden Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Ridvan Can basta olmak üzere emegi geçen tüm basin mensuplarina tesekkür ediyorum" dedi.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Baskani Fatih Sevinç ise öncelikle Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Ridvan Can’a böylesi güzel organizasyonu gerçeklestirdigi için tesekkür ederek, Vanspor’a gönül vermis taraftar grubu olan Gölkentli taraftara centilmence mücadeleleri için tesekkür ediyoruz" ifadelerini kullandi.

Dostluk maçi sonrasi tatli ikrami yapildi.

Kaynak: İHA