Sampiyonlar Çukurova'dan

Adana 1. Amatör Kümede sampiyon olarak Süper Amatör Lige çikan Çukurova Demirspor, Cihangir FK ve Kuzey Adanaspor yönetici ve sporculari Baskan Soner Çetin’e ziyarette bulundu.

Çukurova Demirspor Kulübü Baskani Kamil Aslan, Cihangir Futbol Kulübü Baskani Gökhan Korkmaz, Kuzey Adanaspor Baskan Yardimcisi Serdar Ates ile sporculari ziyarette Baskan Soner Çetin’e kendilerine verdigi destek için tesekkür ettiler.

Çukurova Demirspor Kulübü Baskani Kamil Aslan, Süper Amatör Lige çikma basarisi gösteren üç kulübün de Çukurova’da faaliyet gösteren kulüpler oldugunu belirterek, “Sampiyonluklari Baskanimiz Soner Çetin’e armagan ediyoruz” dedi.

Baskan Soner Çetin de basarilarindan dolayi kulüplerin yönetici ve sporcularini kutladi. Çukurova’nin bu yil birçok bransta önemli basarilara imza attigini belirten Baskan Soner Çetin, “Süper Amatör Lige çikan takimlarin Çukurova’dan olmasi beni çok mutlu etti. Basarilarinizin devamini diliyorum. Biliyorsunuz Çukurova Belediyesi SK Kadin Voleybol takimi da Sultanlar Ligine çikti. Çukurova sporda önemli basarilar elde ediyor. Tesislesme konusunda da önemli adimlar atiyoruz. Futbol sahasi, spor salonu ve tenis akademisi kurulmasi için Gençlik Spor Il Müdürlügüne çok degerli arazilerimizi tahsis ettik. Umuyoruz en kisa sürede tesislesme yolunda güzel gelismeler olacaktir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA