Trabzon'da Spor Temali Duraklar Ilgi Çekiyor

Trabzon’da sehrin islek caddelerine yerlestirilen spor temali otobüs duraklari Trabzon halki tarafindan yogun ilgi gördü.

‘Ugurcan Çakirli Futbol Kalesi, Yedek Kulübesi, Tenis, Basketbol, Atletizm, Busenaz Sürmenelili Boks ve Engelsiz Masa Tenisi’ konseptlerinde olusturulan duraklar, görenleri hayran birakirken, bir ilki hayata geçiren Büyüksehir Belediyesi tarafindan Besirli Tenis Kompleksi, Akyazi Stadi, Hayri Gür Spor Salonu, Sögütlü ve Yomra Atletizm Stadyumu, Haluk Ulusoy Tesisleri ile Atapark’a konulan spor temali otobüs duraklari, sosyal medyada da gündem oldu.

Sehrin islek noktalarina yerlestirilen spor temali otobüs duraklarini yerinde inceleyen Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, spora ve sporcuya özel önem verdiklerini belirterek, “Trabzon’u en iyi tarif eden tanimlamalardan biri, ‘Spor Sehri Trabzon’ tanimlamasidir. Biz de göreve geldigimiz ilk günden itibaren sehrimize yakisir projeleri hayata geçirme noktasinda gayret gösteriyoruz. Çocuklarin yetenekli olduklari alanlarin belirlenmesinde çok önemli rol oynayacak Sporda Performans ve Yetenek Merkezimiz yükseliyor. Yine önemli projelerimiz arasinda yer alan Su Sporlari Merkezi’nin de Trabzon’a ayri bir hava katacagina inaniyoruz. Türkiye’de spor temali ilk millet bahçesine buz pateni ve kaykay pisti dokunuslarimiz oldu. Amatör spor kulüplerine destek verirken, bireysel sporcularimizi sehirde tutmak adina da tüm satlarimizi zorluyoruz” dedi.

Çocuklarin ve gençlerin rahat spor yapabilmeleri için tüm sartlari zorladiklarini da dile getiren Baskan Zorluoglu, “Bu kapsamda projelerimiz arasinda yer alan spor temali otobüs duraklarimiz, sehrimizi süslemeye basladi.

Çocuklarimizi ve gençlerimizi spora tesvik edecegine de inandigimiz duraklarimiz, ekiplerimiz tarafindan sehrin islek caddelerine ve sokaklarina yerlestiriliyor. Gerek vatandaslarimizdan gerek sosyal medyadan konuyla ilgili çok olumlu geri dönüsler aliyoruz. Duraklarimizin bu denli begenilmesi bizleri de fazlasiyla memnun etti. Spor sehri Trabzon’umuza yakisir projeleri hayata geçirmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Spor temali otobüs duraklarinin yerlestirildigi bölgelerde bulunan vatandaslar, incelemelerde bulunan Baskan Zorluoglu’na begenilerini dile getirdiler.

Kaynak: İHA