Masa Tenisi Tesvik Müsabakalari Sona Erdi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri baglaminda Yakutiye Spor Salonunda Masa Tenisi Tesvik Turnuvasi düzenlendi. 100’e yakin sporcunun katildigi turnuva sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Masa Tenisi Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen 23 Nisan Masa Tenisi Tesvik Müsabakalari yogun ilgi gördü.

Yakutiye Spor Salonu’nda düzenlenen Tesvik Turnuvasina 100’e yakin sporcu katilirken, 10’un üzerinde hakem görev yapti. Masa Tenisi Erzurum Il Temsilcisi Ilhami Yavilioglu ile Antrenörlerden Mahmut Çaglayan ve Vedat Küçükoglu nezaretinde gerçeklestirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Masa Tenisi Tesvik Müsabakalarinda küçük, yildiz, gençler ve büyükler kategorisindeki sporcular kiyasiya mücadele etti.

Yakutiye Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Suat Yilmaz ile GSIM Personel Sube Müdürü Sadrettin Üstün’ün de izledigi müsabakalarda sporcular madalya için yogun çaba sarf etti.

Masa tenisi müsabakalarina katilimin yogun olmasi yetkilileri sevindirdi. Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk’ün destekleri ile yapilan turnuvada bayan ve erkek masa tenisçiler dereceye girmek için kiyasiya yaristi. Ferdi ve çiftler kategorilerinde yapilan müsabakalar yogun ilgi gördü.

Turnuvada dereceye giren sporculara madalyalari verildi.

Masa Tenisi Il Temsilcisi Ilhami Yavilioglu da, dereceye giren sporculari tebrik ederek, katilimlarindan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: İHA