Kaymakam Atasoy, Özgü Ailesinin Sofrasinda Iftarini Açti

Erdek Kaymakami Abdullah Atakan Atasoy ve esi Özge Atasoy, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün basarili sporcularindan Beren Özgü’nün ailesinin evine konuk oldu.

Kaymakam Atasoy ve esi Özge Atasoy ile Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Niyazi Gülhan ve esi Nurhan Gülhan, ziyaret ettikleri Özgü ailesinin evinde Bülent Özgü ve esi Filiz Özgü tarafindan agirlandi.

Özgü ailesinin iftar sofrasina konuk olan Kaymakam Atasoy, "Vatandaslarimiz, ögrencilerimiz ile sik sik bir araya geliyoruz. Bugünde Ramazan’in bereketli sofralarinda Özgü ailemiz ile bir araya geldik. Özgü ailesinin kizlarindan Beren Özgü kizimizin hem akademik hem de atletizmdeki basarilarindan dolayi tebrik ediyor ve gurur duyuyoruz. Gençlerimizin her zaman yaninda olacagiz. Özgü ailesinin bereketli ramazan sofrasinda bir araya gelmekten mutluyuz" dedi.

Basarili sporcu Beren Özgü’nün babasi Bülent Özgü ise yaptigi konusmada, Kaymakamimiz Abdullah Atakan Atasoy ve esi Özge Atasoy ile kizimin üzerinde büyük emegi olan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün baskanlik görevinin yani sira Türkiye Milli Takim Atletizm Antrenörü olan basarili hocamiz Niyazi Gülhan ve esi Nuran Gülhan’i agirlamaktan onur duyduklarini belirterek, "Çok mutlu olduk. Devletin vatandasin sofrasinda samimi bir aile ortami kurmasi gurur verici" diye konustu.

Iftar sonrasi Kaymakam Atasoy, basarili sporcumuz Beren Özgü’ye hediye takdim etti.

Kaynak: İHA