Hüseyin Yücel Açiklamasi 'Yarim Kalan Hikayeyi Tamamladik'

Avrupa Kupasi’ni kazanan Bahçesehir Koleji’nde Baskan Hüseyin Yücel maçin ardindan, 2 yil önce yarim kalan bir hikayeleri oldugunu söyleyerek, “Bu hikayeyi tamamladik” dedi.

FIBA Avrupa Kupasi Finali’nde Reggio Emilia’yi iki maç sonunda geçerek kupanin sahibi olan Bahçesehir Koleji’nde Baskan Hüseyin Yücel maçin ardindan konustu.

Çok mutlu olduklarini söyleyen Yücel, “Maçtan önce çok heyecanliydik, su anda asiri mutluyuz. 2 sene önceden yarim kalan bir hikaye var dedik ve kupayi getirecegiz dedik. Ülkemize kupayi getirdik. Önümüzdeki hafta bayram. Çifte bayram yasattigimiz için çok mutluyuz. Bu hikayeyi burada çok güzel neticelendirdik. Burada salondaki tüm taraftarlara, herkese çok tesekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde Bursa’nin ve Efes’in de maçlari devam edecek. Onlara da basarilar diliyorum. Adim adim gitmek istiyoruz ve yazin güzel bir programla, önümüzdeki sezon Sampiyonlar Ligi’nde güzel bir program basarmak istiyoruz. 5 yildan bu yana ilk kez böyle bir tribün önünde oynadik. Galibiyette en büyük katki onlarindir. Buraya gelen herkese tesekkür ediyorum” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA