Ender Arslan Açiklamasi 'Çok Çalistik Ve Kupayi Getirdik'

Avrupa Kupasi’ni kazanan Bahçesehir Koleji’nde Yardimci Antrenör Ender Arslan maçin ardindan finale kadar çok çalistiklarini ifade ederek, bunun karsiligini aldiklarini söyledi.

FIBA Avrupa Kupasi Finali’nde Reggio Emilia’yi iki maç sonunda geçerek kupanin sahibi olan Bahçesehir Koleji’nde Yardimci Antrenör Ender Arslan, Ihlas Haber Ajansi’na konustu.

Kenarda olmanin en az oyunculuk kadar heyecanli oldugunu söyleyen Arslan, “Kenarda olmak da en az oyunculuk kadar büyük hak veriyor kazaninca. Bu kupanin basindan bu yana favorisiydik ama favori olmak, kazanacaginiz anlamina gelmiyor. Çok çalistik ve kaza yapmamaya çalistik. Oyuncularimiz da sonuna kadar ciddiyetle oynadi ve kupayi getirdi. Büyük bir is basardik. Benim de koçluk kariyerimin Avrupa Kupasi’yla baslamasi çok keyifli oldu” dedi.

A Milli Takim’da Ergin Ataman’la birlikte görev alacak olmasina da deginen Arslan, “Ergin Hocam hedefimizin Avrupa sampiyonlugu oldugunu, en kötü madalya almak oldugunu söyledi.

Onun oldugu her yerde iddia oluyor. Ben de açikçasi kadro kalitesine inaniyorum. Insallah madalyayla baslayan bu yil, yazin madalyayla devam eder” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA