Çoskun Öztürk Açiklamasi 'Sampiyonluk Için Artik Gün Sayiyoruz'

Trabzonspor yöneticisi ve 1461 Soguksspor Kulübü Baskani Coskun Öztürk, sampiyonluk için artik gün saydiklarini belirterek, sampiyonlugu birbirlerine sarilarak kutlamalari gerektigini söyledi.

Trabzonspor yöneticisi ve 1461 Soguksspor Kulübü Baskani Coskun Öztürk, TSYD Trabzon Subesi yönetim kurulu ile iftarda bir araya geldi. Verilen yemekte, Öztürkler Yapi Denetim Yönetim Kurulu üyeleri ve 1461 Soguksspor teknik heyeti de yer aldi.

Coskun Öztürk, Trabzonspor’un özledikleri sampiyonluguna artik gün saydiklarini belirterek, "Trabzonspor sehri hak ettigi sampiyonluga insallah bu hafta ulasacak. Horonlarla, eglenerek tüm sehir sampiyonlugu kutlayacagiz" dedi.

Öztürk, bordo-mavili taraftarlara da mesaj göndererek, "Uzun zamandir bekledigimiz, özledigimiz o büyük sevincimize gölge düsürmeyelim. Sevincimizi en güzel sekilde yasamak için kimsenin üzülmesine sebep olmayalim. Mutlulugumuza silah sikmayalim. Bize yakisacak sekilde sevinelim, sevincimizi birbirimize sarilarak, sarkilar söyleyerek, horon oynayarak yasayalim" diye konustu.

Kaynak: İHA