Çalimbay Açiklamasi 'Hedefimiz Galatasaray'dan Puan Ya Da Puanlar Almak'

DG Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, hafta sonu Galatasaray ile oynayacaklari maça iliskin, “Galatasaray ile oynamak çok zor. Büyük bir taraftar önünde oynayacagiz. Çok iyi mücadele etmemiz ve oyundan hiç kopmamamiz lazim. Hedefimiz Galatasaray maçindan puan ya da puanlar almak” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine açiklamalarda bulundu. Ilk olarak ligde geçtigimiz hafta sahalarinda oynadiklari ve 1-0 kazandiklari Alanyaspor maçini degerlendiren Çalimbay, “Iyi bir maç oldu. Iki takim açisindan da bazi seyler olmadi ama iki takim da mükemmel mücadele etti ve kazanmak için oynadi. Takim olarak ilk yari iyi oynadik. Ikinci yari golden sonra baski yedik ama onda da çok iyi mücadele ederek sahamizda iyi bir galibiyet aldik” diye konustu.



“Taraftara ihtiyacimiz var”

Taraftarlarin maçlara gelmemesine üzüldügünü kaydeden Çalimbay, “Bizim biraz daha taraftara ihtiyacimiz var. Çok az sayida taraftara karsi oynadik maçimizi. Ziraat Türkiye Kupasi’nda finale kalmak için maçimiz var. O maçta da taraftarimiza çok ihtiyacimiz olacak. Bu takim 2 senedir Avrupa’ya gidiyor. Sezona tüm takimlardan önce basladik. Hazirlik maçlarimizi bile resmi maç gibi oynadik. Hem ligi hem de Avrupa’yi birlikte götürmeye çalistik. Takimimizin iyi bir destege ihtiyaci var” ifadelerini kullandi.

“Sikinti yasayabiliriz”

Ziraat Türkiye Kupasi’nda finale kalmak için Alanyaspor ile bir maç daha oynayacaklarini hatirlatan Çalimbay, “Aytemiz Alanyaspor ile daha önce oynadigimiz maçlari kazandik diye bu maçi da kesin kazanacagiz diye bir sey yok. Oynadigimiz oyunun kesinlikle üstüne çikmamiz gerekiyor ki finale kalalim. Üstüne çikamazsak sikinti yasayabiliriz” dedi.



“Oyundan hiç kopmamamiz lazim”

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu Istanbul deplasmaninda Galatasaray ile oynayacaklari maçi da degerlendiren Çalimbay, “Galatasaray ile oynamak çok zor. Büyük bir taraftar önünde oynayacagiz. Çok iyi taraftara sahipler. Oradaki atmosfer bambaska olacak. Orada golü, atagi düsünmemiz lazim. Çok iyi mücadele etmemiz ve oyundan hiç kopmamamiz lazim. Hedefimiz Galatasaray maçindan puan ya da puanlar almak” diye konustu.

Kaynak: İHA