Nuri Sahin Açiklamasi '50 Milyon Euro Transfer Bütçemiz Olsa Frankie De Jong'u Isterdim'

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, bir etkinlikte bir araya geldigi minik ögrencilerin sorularini yanitladi. Bir ögrencinin ’50 milyon Euro transfer limiti verilse, hangi oyuncuyu almak isterdiniz?’ sorusuna, Barcelona’nin deneyimli orta saha oyuncusu Hollandali Frankie De Jong’u isaret eden Sahin, "50 milyon Euro’ya transfer yapamayacagimiz için onun hayalini çok kurmadim. Ama olsa Frankie De Jong’u isterdim" cevabini verdi.

Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, futbol sorumlusu Nuri Sahin, futbolculardan Rus defans oyuncusu Fedor Kudryashov ve Dogukan Sinik, Antalya’nin Muratpasa ilçesinde özel bir okulun düzenledigi etkinlikte ögrencilerle bir araya geldi. Ögrenciler Baskan Çetin, Nuri Sahin ve futbolculari bayraklar ve alkislarla karsiladi, sorulariyla da adeta terletti.

Aziz Çetin: “Baskanlik hayal ötesiydi”

Ögrencilerle bir arada oldugu için mutlu oldugunu ifade eden Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, küçük yasta çok fazla hayal kurdugunu, bu hayalin içinde de Antalyaspor yöneticiligi oldugunu söyledi.

Çetin, “Baskanlik hayal ötesiydi. Hayallerimi yasiyorum diyebilirim. Ben hayallerimin ortasindayim. Herkesin çok çalismasi lazim. Basarili olmaya inanmalisiniz” dedi.



Nuri Sahin: “En çok zorlandigim Messi ve Ronaldo oldu”

Ögrencilere hayal kurma tavsiyelerinde bulunan Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Sahin, ise minik bir ögrencinin ‘karsilastigin en zor ve en iyi oynayan rakip kimdi sorusuna’ su karsiligi verdi: "Karsilastigim çok iyi oyuncular oldu ve onlarla birlikte de oynadim. En çok zorlandigim oyuncular Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo oldu.”

“Frankie De Jong’u isterdim”

Ögrencilerin soru yagmuruna tuttugu Sahin, bir ögrencinin ’50 milyon Euro’ transfer limiti verilirse takima hangi oyuncuyu almak isterdiniz?’ sorusuna da "Messi olsa 50 milyon Euro’ya alamazsiniz. Ama böyle bir bütçe olsa Barcelona’dan Frankie De Jong’u isterdim. 50 milyon Euro’ya transfer yapamayacagimiz için onun hayalini çok kurmadim” cevabini verdi

“Ronaldo tarihin gelmis geçmis en büyük futbolcusu”

’Ronaldo ya da Messi ile anilari sorulan Sahin, sözlerini söyle devam ettirdi: "Ronaldo ile ayni takimda oynadim. Onunla anilarim var. Almanya’da Dünya Kupasi vardi. Ben de 16 yaslarindaydim ve Ronaldo hayraniydim. Sponsorumdan Ronaldo ile tanistirmami istedim ve tanistik. Bana bir tane forma hediye etmisti ve 5-6 sene sonra takim arkadasi oldugumuzda o günü hatirladim. Bana ‘O gün benimle ayni takimda olacagini söylemistin. Gerçeklesmesine çok sevindim’ demisti. Benim için çok çok büyük bir futbolcu. Tarihin gelmis geçmis en büyük futbolcusu belki ama insanlik anlaminda çok güzel anilarim oldu onunla."

Dogukan Sinik: “Antalyaspor’a bonservis kazandirarak Avrupa’ya gitmek istiyorum”

Nuri Sahin’in ile birlikte yeni hedefleri oldugunu belirten Dogukan Sinik ise, "Hocamiz Nuri Sahin’in gelisiyle yeni hedefler kurmaya basladim. Ilk hedefim Antalyaspor’a iyi bir bonservis getirmek. Benim her seyim bu kulüp. Iyi bir bonservis kazandirarak baska bir takima transfer olmak. Hocamiz gibi Avrupa’daki takimlarda oynamak istiyorum" diye konustu.



Kudryashov: “Haji Wright antrenmanda beni çok zorluyor”

Antalyasporlu Fedor Kudryashov da, Antalyaspor’da bir kupa kaldirma hayalinin oldugunu söyledi.

Ögrencilerin sorularini da yanitlayan Kudryashov, "Bizim takimimizda oynayan Haji Wright diyebilirim. Antrenmanda beni çok zorluyor" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Baskan Çetin, Nuri Sahin ve futbolcular, ögrencilerle birlikte hatira fotografi çekindi, forma imzaladi.

Kaynak: İHA