Gençler Dereceye Girmek Için Kulaç Atti

Gençlik ve Spor Bakanligi Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan Van’da düzenlenen Anadolu Yildizlar Ligi Yari Final Yüzme Yarismalari sona erdi.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü koordinesinde sporun yayginlastirilmasi ve alt yapi saglanmasi gibi hedefler dogrultusunda baslatilan ve bu yilda Van’in ev sahipligini yaptigi Hakkâri, Malatya, Adiyaman, Elazig, Sanliurfa, Tunceli, Bingöl, Diyarbakir, Mardin, Batman, Sirnak, Siirt, Bitlis, Mus, Erzurum, Kars, Igdir, Agri ve Van illerinden 117’isi erkek, 77’si kiz sporcunun katilim sagladigi Anadolu Yildizlar Ligi Yari Final Yüzme Yarismalari, 23-25 Nisan 2022 tarihleri arasinda olimpik yüzme havuzunda yapildi. Degisik kategorilerde yapilan yarismada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Ödül töreni sonrasi açiklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor Il Müdürü Nevzat Inanç, “Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan baslatilan ve ülkemizin birçok farkli bölgesinde gerçeklestirilen Anadolu Yildizlar Ligi Yari Final Yüzme Yarismalarinda Van Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ailesi olarak ev sahipligi yapmanin mutlulugunu yasamaktayiz. Üç gün boyunca farkli kategorilerde illeri adina yarismalara katilan ve basarili sonuçlar elde ederek finallere isimlerini yazdiran bütün sporcularimiza simdiden basarilar diliyor, bu müsabakalara katki saglayan tüm illerimizi ve sporcularimizi simdiden elde ettikleri basarilardan dolayi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA