Adapazari Belediyesi Sporculari Avrupa Kupasi Kadrosuna Seçildi

Ulusal Siralama, Milli Takim Seçme ve Performans Gelisim Yarislari’na katilan Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporculari Avrupa Kupasi kadrosuna seçildi.

Adapazari Belediyesi Spor Kulübü, çesitli spor branslarinda elde ettigi basarilara bir yenisini daha ekledi. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun 24 Nisan tarihinde Ankara’da düzenledigi Ulusal Siralama, Milli Takim Seçme ve Performans Gelisim Yarislari’na katilan Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mehmet Ali Koçak Türkiye 2.’si, Yagmur Ayse Malkoç da Türkiye 4.’sü olarak milli takim Avrupa Kupasi kadrosuna seçilmeye hak kazandi.

Sporculari tebrik eden Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, "Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, her geçen gün basarilarina bir yenisini daha ekliyor. Birçok bransta önce Adapazari’mizi, daha sonra ilimizi temsil eden sporcularimiz ay yildizli bayragin altinda da ülkemizi temsil ediyor. Oldukça gururlu ve mutluyuz. Pentatlon alaninda edindikleri basarilarla ülkemizi Avrupa kupasi kadrosunda temsil etmeye hak kazanan sporcularimizi tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destek vermeye, Adapazari’mizi her alanda basarilara ulastirmaya devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA