Abdullah Avci, Kariyerinin En Çok Puanina Ulasti

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, bordo-mavili takimin basinda en iyi dönemini yasarken, en çok puan toplayarak kariyer rekorunu kirdi. 2016-17 sezonunda 34 maçta 73 puan toplayan Avci, bordo-maviilerin basinda ise sezon tamamlanmadan 34 maçta 76 puan toplayarak kariyerinin en çok puanini topladigi dönemi yasadi.

Teknik Direktör Abdullah Avci, 532 günlük Trabzonspor kariyerinde Süper Kupa’nin ardindan sampiyonluk kupasi için gün sayiyor. 10 Kasim 2020’de Karadeniz ekibinin basina geçen tecrübeli teknik adam, 1.5 yila yaklasan görev süresinde bordo-mavili takimla, teknik adamlik kariyerinin en parlak dönemini yasadi. 10 yil çalistirdigi Medipol Basaksehir ile 3 kez kapisindan döndügü Süper Lig sampiyonlugunu bu sezon Trabzonspor’un basinda yasamak için gün sayan Abdullah Avci, teknik adamlik kariyerinin ise en yüksek puanini topladi.

En çok puani toplayacak

Abdullah Avci, kulüp kariyerinin en parlak dönemini de Trabzonspor’un basinda yasiyor. 58 yasindaki teknik direktör, 34. haftalar itibariyle kariyerinin en yüksek puanina ulasirken, 2016-17 sezonunda Basaksehir’in basinda 34 maçta 73 puan elde etmisti. Avci, bordo-mavili takimin basinda ise 34 maçta sezon tamamlanmadan 76 puana ulasarak bu alanda kendi rekorunu kirdi.

Kaynak: İHA