Valerien Ismael Açiklamasi 'Bu Sekilde Kaybetmek Bizi Üzüyor'

Kasimpasa’ya 3-0 maglup olan Besiktas’ta Teknik Direktör Valerien Ismael maçin ardindan konustu. Bütün bir sezonun özeti gibi bir maç olduguna dikkat çeken Ismael, “Bu sekilde kaybetmek bizi üzüyor” ifadelerini kullandi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda Kasimpasa’yi konuk eden Besiktas, sahadan 3-0’lik maglubiyetle ayrilirken, Teknik Direktör Valerien Ismael, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konustu.

Çok üzgün olduklarini ifade ederek sözlerine baslayan Fransiz çalistirici “Çok üzgünüz. Bu sekilde kaybetmek bizi üzüyor. Gol atamadik, hata yaptik. Ikinci yarida fazlaca firsat bulduk ama maalesef böyle oldu. Daha degisik bir sonuçla, farkli bir performans göstermek isterdik. Biraz sezonun özeti gibi bir maç oldu. Daha farkli bir oyun oynamak isterdik. Hafta boyunca analizimizi yapacagiz ve kalan maçlarda daha iyi olmaya odaklanacagiz” diye konustu.



"3’lü ya da 4’lü oynamak önemli degil, hata yapmamak önemli”

Kasimpasa karsisinda çok hata yapildigina dikkat çeken Valerien Ismael, "Maç kaybettik. Kazanmak ve kaybetmek futbolda var. Hatalar oluyor ama 3’lü de oynasaniz, 4’lü de oynasaniz, hatalar oyunun gidisatini degistirebiliyor. Oyuna dönmeye çalistik, elimizden geleni yaptik ve devre arasinda 1 gol atmanin ne kadar önemli oldugunu konustuk. Taraftar destegiyle sonucu degistirebilecegimizi konustuk. 3’lü, 4’lü ya da 5’li oynamak, hata yaptiginiz zaman önemli olmuyor” dedi.

Emirhan’in bugün oyuna dahil oldugunu ve kadrodaki oyuncularin firsat bulacagini söyleyen Ismael, "Emirhan oyuna bugün dahil oldu, ona firsat verdik. Benim görevim tüm oyunculara firsat vermek ve kiminle yol yürüyecegimize karar vermek. Sezonun kalaninda bunu görerek sezonun sonuna kadar karar verecegiz” açiklamasini yapti.

"Bazi kararlar almamiz gerekecek"

Önümüzdeki sezon için nasil bir forvet aradigiyla ilgili soruyu yanitlayan Valerien Ismael, "Hücum hattinda gol atan bir futbolcuya ihtiyacimiz olacak. Bu kulüp için oynamaktan gurur duyacak tempolu ve kaliteli oyunculara ihtiyacimiz olacak. Bunu yaparken de dogru dengelere bakarak dogru isimleri bulmamiz gerekiyor. Bizi iyilestirecek oyuncular bulmaliyiz. Kadrodaki oyunculara sans vererek bazi kararlar almamiz gerekecek. Bazi kararlari vermek zor, bazi kararlari vermek kolay olacaktir ama bizim isimiz de bu kararlari almak” dedi.

Fransiz çalistirici son olarak orta saha oyuncularinin hücuma gereken destegi verdigini de sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA