Trabzonspor'un Sampiyonlugunu Ilan Edecegi Antalyaspor Maçina Yogun Ilgi

Trabzonspor’un, cumartesi günü sahasinda oynayacagi ve 1 puan almasi halinde sampiyonlugunu ilan edecegi Antalyaspor maçini izlemek için Almanya, Hollanda gibi ülkelerden Trabzon’a gelenler bilet almak için yogun çaba sarf ediyor. Bazi taraftarlar sahurda gise önünde kuyruga girerek bilet alabilmek için bekledi.

Trabzonspor’un, Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasinda 30 Nisan Cumartesi günü sahasinda Antalyaspor ile oynayacagi karsilasmanin biletlerine yogun ilgi var. Taraftarlar bilet alabilmek için saatlerce beklemek zorunda kalirken, sampiyonluk havasini yasamak için çektikleri zorlugun pek de önemli olmadigini söylediler.

Almanya’dan geldigini ve bilet alabilmek için sahurdan beri bekledigini belirten Tunahan Kazanci, “Sampiyonlugu 38 senedir beklemisiz burada sahurdan beri beklemek bir sey degil. Bilet her an bitebilir ilk sirada olmama ragmen yine de endiseliyim. Daha önce 5 ay önce maça gelmistim. Bu maçta statta olmam lazim. Insallah 2-0 yeneriz” dedi.

Hollanda’dan gelen Emre Sahintürk ise, “Hollanda’dan geliyorum bilet alabilmek için sabah saatlerinden beri de bekliyorum. Çok önemli bir maç insallah yenecegiz baska çaresi yok” diye konustu.

Taraftarlardan Murat Sengül, sampiyonlugun çok güzel bir duygu oldugunu ifade ederek, “Yaklasik 3 saattir bekliyorum. 1984 yilinda sampiyonluk yasadim o zaman çocuktum o zamandan beri yasamadim. Sampiyonluk çok güzel bir duygu yasamak lazim anlatilmaz” seklinde konustu.

Taraftarlardan Hami Bilgin de, ”Sahurdan beri buradayiz. Bilete yogun talep olacagindan dolayi biz de erken saatlerde gelmek zorunda kaldik. Sonuçta 32 yildir bekledigimiz kupa bu kupaya taraftar olarak bizde sahitlik yapmak istiyoruz. Sonuçta yillarca bekledik hayalini kurduk” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA