Sampiyon Takimi Tesiste Böyle Karsiladilar

Sampiyonlugu garantileyen Sakaryaspor, saatler süren yolculuktan sonra Rüstemler Tesisi’nde mesaleler ve tezahüratlarla karsilandi. Sampiyonluk sonrasi tesiste açiklama yapan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, “Dosta, düsmana selam olsun bu sampiyonluk hayirli olsun” dedi.

Yillar süren 1. Lig özlemini Serik Belediyespor deplasmaninda sonlandiran Sakaryaspor sampiyonlugu garantiledi. Sakarya’ya sampiyonlukla dönen yesil-siyahli takim, adeta bayram havasinda karsilandi. Rüstemler Tesisi’nde saatlerce bekleyen taraftar saatler süren yolculuk sonrasinda takimiyla bulustu. Bayrak, mesale ve tezahüratlarla karsilanan takimin oyunculari ise taraftarin coskusuna ortak oldu. Sampiyonluk sonrasi tesiste yapilan ilk basin açiklamasinda Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, sampiyonlugu tüm Sakarya halkina ve takimda emegi geçen personellere armagan ettigini söyledi.



“Bu basari Sakaryaspor’a gönül verenlerin basarisidir”

Sampiyonluk sonrasi açiklama yapan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Hizmet, destek veren ve yanimizda olan Sakaryaspor’a gönül veren herkese tesekkür ediyorum. Bu emekte tabii perde arkasi ve önü var. Bu aksam 7’den 70’e bütün Sakarya ayaga kalkti, Sakarya tebessüm etti ve bunlari yapanlari tebrik ediyorum inanmak gerekiyordu, omuz omuza vermek gerekiyordu, sevgi gerekiyordu verildi.

Bugün yillardan beri özlemini çektigimiz, hasret duydugumuz her sey bugün gerçeklesti. Bu basari kimsenin degil bu basari Sakaryaspor’a gönül verenlerin basarisidir” dedi.



“Dosta, düsmana selam olsun bu sampiyonluk hayirli olsun”

Sampiyonluk sonrasi Rüstemler Tesisi’nde açiklama yapan Sakaryaspor Kulüp Baskani Cumhur Genç, “Tüm emegi olan herkese tesekkür ediyorum, bu sampiyonlukta herkesin emegi var ve hayirli olsun. Disarida gördük yaklasik 150 binden fazla insan vardi. Sakarya böyle bir tarih günü yasamamistir. Demek ki bu sehir daha güzel günler ve ligleri hak ediyor. Biz yine Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce ile mücadelemizi verecegiz. Insallah yine mahcup olmadan hakkettigimiz olan süper ligde Sakarya ve Sakaryaspor’u en güzel sekilde temsil edecegimize inaniyorum. Bu sampiyonluk tüm sehrindir ve Sakaryaspor bu sehrin en büyük markasidir. Bu marka bizi ve sehrimizi çok güzel yerlere getirecektir. Dosta, düsmana selam olsun bu sampiyonluk hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA