Mecnun Otyakmaz Açiklamasi 'Güçlü Bir Takimi Yendik, Mutluyuz'

Sahasinda Alanyaspor’u 1-0 yenen Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, "Alanya gibi güçlü bir takimi yenmek bizi mutlu etti. Taraftarimizin az da olsa yüzlerini güldürdük diye düsünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda Alanyaspor ile sahasinda karsi karsiya gelen ve sahadan 1-0 galibiyetle ayrilan Sivasspor’da Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz, karsilasmanin ardindan gazetecilere açiklamalarda bulundu. Baskan Otyakmaz, "Her iki takim da kupa maçinin yorgunlugu ve stresinden dolayi çok iyi futbol ortaya çikartamadi. Buna ragmen Alanya gibi güçlü bir takimi yenmek bizi mutlu etti. Taraftarimizin az da olsa yüzlerini güldürdük diye düsünüyorum. Bayramdan sonra kupada Alanyaspor ile rövans karsilasmamiz var. Bir avantaj elde ettigimizi söyleyebilirim ama Alanya topa çok hakim olan ve de tehlikeli bir takim. Henüz turu atlamis sayilmayiz. Çok ciddi bir sekilde çalisip, önlemlerimizi alip, avantajimizi degerlendirip finale yükselmek istiyoruz" dedi.



"Taraftarimiza özel bir davetimiz olacak”

Alanyaspor ile Türkiye Kupasi yari final rövansinda taraftar için özel bir davetlerinin olacagini belirten Otyakmaz, "Taraftarimizin destegini bu maçta hissetmemiz lazim. Alacagimiz bir galibiyetle ve geçerli bir sonuçla takimimiz finale yükselecektir. Taraftarimizi stadyumda görmek, onlarla kaynasmak ve o itici gücü yanimizda hissetmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

"Halen kaygi yasiyoruz"

Bir gazetecinin ’Son çikan spor yasasi ile ilgili neler söylersiniz?’ seklindeki sorusuna Otyakmaz, "Futbolu yeni bir kanunla dizayn etmeye ihtiyaç vardi. Fakat bizim önemli tereddütlerimiz var. Her ortamda dile getirmeye gayret ettik. Bazi dönemlerde yanlis anlasildik. Taleplerimiz pek ilgi görmedi diye düsünüyorum. Insallah UEFA’dan, FIFA’dan bizimle ilgili olumsuz bir sey olmaz. Insallah henüz resmi gazetede yayinlanmadan bir takim degisiklikler yerine gelir. En azindan bu kaygilar kafamizdan yok olur diye düsündük. Simdi hakikaten yönetici bulmakta zorlanacagiz. Biz bu risklerle, bu ortamda kimse kendi gelirlerini, çocuklarinin riziklarini tehlikeye atmaz. Yönetici bulmakta zorlanacagimizi söylemistik ve bu kaygimizi halen yasiyoruz. Ama mutlaka düzenlemeler mutlaka getirilecektir. Umarim o tereddütlerimiz ortadan kalkar ve mükemmel bir yasa ile yolumuza devam ederiz" yanitini verdi.

Kaynak: İHA