Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Iyi Bir Serimiz Vardi, Bitti'

SAMSUN – Altinordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, Samsunspor maçina kadar çok iyi bir seriyle geldiklerini ama son saniyede maglup olarak serilerinin sona erdigini söyledi.

Ege temsilcisi Altinordu, 1-0 öne geçtigi Samsunspor deplasmanindan 2-1’lik maglubiyetle ayrildi. Son saniye golüyle kaybettikleri Samsunspor deplasmaninda maç sonu basin toplantisinda konusan Hüseyin Eroglu, üzücü bir maglubiyet aldiklarini ifade etti.

Son saniye golüyle kaybetmenin üzücü oldugunu belirten Eroglu, "Iyi bir seri yakalamistik. Deplasmanda Ankaragücü galibiyeti çok önemliydi. Samsunspor’un da kötü gidisati vardi. Onlar da kazanmak istiyordu. 1 puan da bizim için iyiydi. Ilk yari kontrollü geçiyordu. Güzel bir dakikada gol bulduk ama golden sonra hemen gol yedik. Golü erken yemesek oyun bizim lehimize dönecekti. Samsunspor’un skor anlaminda çok güçlü oyunculari var. 2. yarida kazandigimiz toplari iyi degerlendiremedik. Degerlendirsek bizim açimizdan daha iyi olabilirdi. Çok pas hatasi yaptik. Son dakika maç bitmek üzereyken talihsiz bir gol yedik. Daha erken gol yiyebilirdik ama biz de atabilirdik. Bay haftasina giriyoruz. Iyi bir serimiz vardi, burada bitti. Son 3 maçimiz kaldi. Kalan maçlarda en iyi sonuçlari almaya çalisacagiz”

Kaynak: İHA