Felipe Mateos Açiklamasi 'Rakibimiz Bizi Çok Zorlayamadi'

Sivasspor deplasmanindan 1-0 maglubiyetle ayrilan Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Mateos, maçin ardindan konustu. Mateos, "Rakibimiz bizi kupa maçinda oldugu gibi çok fazla zorlayamadi, birkaç kez kalemize gelebildi. Bir pozisyon penalti oldu. Bu penalti pozisyonunu da degerlendirmek lazim" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 1-0 yenilgiyle ayrilan Alanyaspor’da Teknik Sorumlu Felipe Mateos, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda sorulari yanitladi. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Mateos, "Bugünkü mücadelemiz birkaç gün önceki kupa maçimizdan çok farkli olmadi. Top bizdeydi, ön tarafta oynadik, gol pozisyonlari bulduk, fakat gole çeviremedik. Rakibimiz bizi kupa maçinda oldugu gibi çok fazla zorlayamadi, birkaç kez kalemize gelebildi. Bir pozisyon penalti oldu. Bu penalti pozisyonunu da degerlendirmek lazim. Oradaki kriteri anlamak lazim. Top geçiyor, top geçtikten sonra Yatabare’nin ayagina basti. Orada kasit yok. Top geçmis, pozisyonun oldugu sirada penalti verildi.

Bu tekrar izlemek ve degerlendirmek lazim. Çok net konusamiyorum. Ikinci yari topun tamamen bizde oldugunu düsünüyorum. Kupa maçi için buraya tekrar gelecegiz. Kupa maçinda burada elimizden geleni yaparak turla ayrilmak istiyoruz” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA