Balikesirspor - MKE Ankaragücü Maçinin Ardindan

Spor Toto 1. ligin 34.haftasinda Balikesirspor sahasinda MKE Ankaragücü’ne 2-0 maglup oldu. Maçin ardindan her iki takimin teknik sorumlusu da maçi degerlendirdi.

Ilk olarak konusan Balikesirspor Teknik Sorumlusu Alaettin Hikmet Isik bugün oldugu gibi kalan maçlarda gençlerle mücadele edeceklerini söyledi.



Isik açiklamasini su sekilde sürdürdü: “Maçtan hepimizin zevk aldigini tahmin ediyorum. Taraftarlarimiz zevk aldi. Öyle zannediyorum ki ilk kez Balikesirspor’da ilk on birde yedi arkadasimiz genç oyuncumuz ilk kez ilk on birde görev aldi. Yapilan üç degisiklikle birlikte on kisi oldu. Son iki kisilik iki arkadasimizla da genç yetenekle beraber on iki kisi oldu. Balikesirspor tarihinin Spor Toto Birinci Lig tarihinde ilk kez 12 gençle sahada yer aldik. Ilk 11’de 7 kisinin oynamasi sampiyonluga giden Ankaragücü karsisinda ortaya konan performanstan ben son derece memnunum. Sahada korakor mücadele yaptik, mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük. Bizim de gol firsatlarimiz oldu. Bunlari gole çevirebilseydik skor daha farkli olabilirdi. Ama Balikesirspor olarak önümüzdeki oynayacagimiz dört maçi da yine genç agirlikli, yetenekli genç çocuklarimiza sans verecegiz. Balikesirsporlu çocuklarimiza yer vererek bunu en güzel sekilde dört maçimizi tamamlayacagiz. Istegimiz bizlere Balikesirspor’a inanan bütün taraftarlarimizi, geri kalan dört maçta da genç yeteneklerimize sahip çikmalari. Bunlar gelecegin yetenekli çocuklari, gelecegin gerçekten Balikesirspor için çok önemli çocuklari”

MKE Ankaragücü Cephesi

Maçin ardindan konusan MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Mustafa Altindag sampiyonluga son bir adimlari kaldigini belirtirken gelecek hafta bunu basaracaklarini söyledi.



Altindag açiklamasini su sekilde sürdürdü: “Evet buraya kazanmak için gelmistik. Bugün kazandik, mutluyuz. Bir sezon basindan beri bir hedefimiz vardi. O hedefe adim adim yaklastik. Kaldi bir adimimiz. Onu da önümüzdeki maçlarda kazanip sampiyon olacagiz. Bir üst lige çikacagiz. Bugün Balikesirspor’da iyi mücadele verdi. Genç bir takim olarak bizi zorladilar. Onlara da gelecek sezonda basarilar diliyorum. Önümüzdeki maça bakip sampiyonlugumuzu kutlamak istiyoruz”

Kaynak: İHA