Antalyaspor, Shakhtar Donetsk'e 2-1 Maglup Oldu

Antalyaspor, "Ukrayna’da Baris" temasina dikkati çekmek ve katki saglamak amaciyla baslatilan "Shakhtar Donetsk Global Tour" kapsamindaki özel maçta Shakhtar Donetsk’e 2-1 maglup oldu.

Antalya Stadi’nda "Baris için futbol" temasiyla oynanan karsilasmadan önce Istiklal Marsi ile Ukrayna milli marslari okundu. Kirmizi-beyazli takim, karsilasmaya Diogo, Bahadir Öztürk, Efe Can Gülerce, Bünyamin Balci, Veysel Sari, Deni Milosevic, Ghacha, Fredy, Ndao, Fernando ve Luiz Adriano 11’iyle çikti. Shakhtar Donetsk’in ilk 11’inde ise kalede Trubin, Matviyenko, Marlon, Rakitsky, Konoplia, Bondar, Bondarenko, Stepanenko, Sudakov, Mudryk ve Solomon yer aldi.

Antalyaspor’da Luiz Adriano ve Fernando Martins karsilasmanin 7. dakikasinda yerlerini Mustafa Erdilman ile Ege Birsel’e birakti. Mustafa Erdilman oyuna girdikten kisa süre ceza sahasi disindan sert sutu aglarla bulustu.(1-0)

Shakhtar Donetsk’te atilan uzun topta ceza sahasina giren Solomon Manor’un sert sutu kalecinin sagindan aglara gitti.(1-1). Mücadelenin ilk yarisi 1-1’lik esitlikle tamamlandi.

Mücadelenin ikinci yarisin her iki takimda yedek kadrosuyla çikti. 75. dakikada konuk ekipte Dmytro Topalov’un ceza yayi üzerinden sert sutu kalecinin sagindan aglara gitti.(1-2)

Mücadele Shakhtar Donetsk’in 2-1’lik üstünlügüyle sona erdi.

Kaynak: İHA