1308 Osmaneli Belediyespor Karate Takimindan Milli Takima Üç Sporcu Gönderecek

Sivas’ta düzenlenen Türkiye Karate Sampiyonasi ve milli takim seçmesinde 1308 Osmaneli Belediyespor karate takimindan milli takima üç sporcu seçildi.

19-24 Nisan tarihleri arasinda Sivas’ta düzenlenen Türkiye Karate Sampiyonasi ve milli takim seçmesinde 1308 Osmaneli Belediyespor karate takimimiz sporculari Osmaneli Ilkokulu ögrencileri Mehmet Gökalp Göybulak, Ömer Yavas, Balaban Ilkokulu ögrencisi Berat Demir 2013-2014 dogumlular takim kata kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak milli takima seçilerek büyük bir basari elde ettiler.

Türkiye Karate Sampiyonasinda diger sporcular Gülce Beyza Göybulak, Hüma Zeynep Kaya, Aybike Kiyici ve Tugsem Iklima Danis 3’üncülük maçlarini kaybedince Türkiye Karete Milli Takimina girme sanslarini sonraki turnuvalara biraktilar. Sporcular tek tek kutlamayan Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, "1308 Osmaneli Belediyespor karate takimi hocalari Dünya Karate Sampiyonu Murat Salih Kurnaz, Avrupa Sampiyonu Tugba Kurnaz tarafindan yetistirilen sporcularin basarisi sporda altyapiya verdigimiz degerin güzel bir sonucu. Takimimiz sporcularini degerli hocamizi, ailelerini ve büyük taraftarimizi kutluyoruz. Sporda tüm projelerimizde isbirligi yaptigimiz il-ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze ve il-ilçe Gençlik ve Spor Müdürlügümüze ve çok degerli hocalarimiza tekrar tesekkür ediyoruz. Türkiye’de örnek altyapi kulübü olarak Türk sporuna katki vermeyi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA