Palandöken Belediyespor Namaglup BAL'da

Serkan Das 1.Yerel Amatör Ligi sampiyonu Palandöken Belediyespor, Yakutiye Belediyespor’u penaltilarda 4-2 yenerek Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseldi.

Palandöken Belediyespor Futbol Kulübü bir ilke imza atti. Serkan Das 1.Yerel Amatör Ligini namaglup tamamlayan kulüp, tarihinde ilk defa Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldi. Kazim Karabekir Stadi’nda Yakutiye Belediyepor ile final maçinda karsi karsiya gelen Palandöken Belediyespor FK, rakibini penaltilarda 4-2 yendi. Taraftarin yogun ilgi gösterdigi maçin ilk 90 dakikasinda Palandöken Belediyespor 1 penaltidan faydalanamadi. Uzatmalara giden maçta bir penalti daha kazanan lacivert beyazlilar, bu penaltiyi da golle sonuçlandiramadi. Karsilasmanin 120 dakikasi golsüz sona ererken, maç penaltilara gitti. Büyük heyecanin yasandigi penalti atislarinda Palandöken Belediyespor, rakibini 4-2 yenerek Bal Ligine yükseldi.

Maç Sonu Büyük Sevinç Yasandi

Palandöken Belediyespor’da, maç sonu büyük sevinç yasandi. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, Bal Ligi coskusunu taraftariyla birlikte doyasiya yasadi.

Sunar’dan Tebrik

Palandöken Belediye Baskani Muhammet Sunar, fair-play örneginin sergilendigi maçta, yöneticileri, teknik heyet ve futbolculari kutlayarak sevinçlerine ortak oldu. Sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, takimlarinin namaglup Bal Ligine yükseldigini söyleyen Sunar, “Palandöken’i adina yarasir zirvelere tasiyan teknik heyet ve futbolcularimizi ayri ayri tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi

Kaynak: İHA