Besiktas Hentbol Takimi Sampiyon Oldu

Besiktas Hentbol Takimi, Beykoz Belediyespor’u 31-28 maglup ederek bitime 3 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti. Baskan Ahmet Nur Çebi de takimi tebrik ederek "Bu sene sampiyon olmamiz çok önemliydi" dedi.

Besiktas Hentbol Takimi, Süper Lig’in 23. haftasinda Süleyman Seba Spor Salonu’nda Beykoz Belediyespor’u 31-28 maglup ederek bitime 3 hafta kala sampiyonlugunu ilan etti. Baskan Ahmet Nur Çebi ve Yöneticilerin de izledigi karsilasmanin ardindan sporcular ve siyah-beyazli taraftarlar büyük sevinç yasadi. Maçin son düdügünün ardindan Ihlas Haber Ajansi’na konusan Baskan Ahmet Nur Çebi, "Hentbol, Besiktas’in önemli bir spor dali bizim için. Yilarca çok sampiyonluklarimiz oldu. Maalesef geçen sene sampiyonlugu kil payi kaybetmistik. Bu sene sampiyon olmamiz çok önemliydi. Mesut Çebi kardesimize tesekkür ediyorum. Besiktas’in eski oyuncusudur. Takimi 2 yildan bu yana ona teslim ettik. Bu sene, yillar evvelki bütçelerin yarisi maliyetine bir takim olusturduk ve sampiyonluk yasiyoruz. Bu durum camiamiza, Türk sporuna bir mesajdir. Paralarin yarisi harcanarak da sampiyonluklar gelebiliyor. Herkes artik buna dikkat etmeli. Tesekkür ediyorum sampiyonluk için" dedi.

Amatör branslarda bütçelerin düsmesiyle ilgili de konusan Çebi, "Isteseniz de istemeseniz de dogru yol bu. Çaresiziz bundan sonra böyle devam edecek. En azindan 10 Lira yerine 5 Lira harcarsaniz, 5 Lira kulübün kasasina kalacak. 5 Lira daha az borçlanirsiniz" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA