Amatör Lig Sampiyonluk Maçinda Gergin Anlar Yasandi

Bilecik’te amatör ligin sampiyonlugu belirleyecegi maçta gergin anlar yasandi. Yasanan olaylarda bir taraftar bayginlik geçirirken, iki takim taraftarlari arasinda kalan kadinlar korku dolu anlar yasadi.

Osmaneli Ilçe Stadi’nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig final maçinda Sögütspor’u 5-0 yenen Bilecikspor lig sampiyonu oldu. Maça büyük ilgi gösteren iki takim taraftarlari hem otobüslerle hem de özel araçlariyla Bilecik ve Sögütten Osmaneli’ne akin etti. 2 bin 500 ilçe stadi igne atsan yere düsmezken, maçi disardan hakim tepeden, üst geçitten ve evlerin balkonlarindan yüzlerce kisi izledi. Maçi birinci dakikasinda Bilecikspor bir gol bulurken, ardindan 30. dakikada 2-0 öne geçti. Bu gol sonrasi iki takim taraftarlari arasinda gerginlik yasanirken, birbirilerine çakmak, anahtarlik, su gibi maddeler atmaya basladilar.

Kadinlari korku dolu anlar yasadi

Bu esnada iki takim taraftarlari arasinda maçi izleyen Bilecikspor Kadin Futbol Takimi futbolculari, yöneticiler ve yönetim esleri çocuklari arada kalarak atilan cisimlerden etkilendi. O anlarda korku dolu dakikalar yasayan kadinlar, bu anlari cep telefonlarina kayetti. Yasanan bu arbedede Bileciksporlu bir taraftar bayginlik geçirirken, bayilan sahsin yüzüne polisler su dökerek kendisine gelmesi sagladi.

Öte yandan Bilecikspor taraftarlari ilçe girisince polisin durdurup araçlarda arama yapmasindan dolayi maça 15 dakika stada girebildi. Sögütspor taraftarlari tasiyan otobüsler ise; Sögütten hareket etmeden aranarak, Osmaneli’ne geldigi ögrendi. Bu durum Bilecikspor yönetimi tarafindan tepkiye karsilandi.

Kaynak: İHA