Alfons Groenendijk Açiklamasi 'Kayserispor 3 Puani Kaçiran Tarafti, Biz De 1 Puanla Yetindik'

ANTALYA – Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijk, galibiyeti hak eden tarafin Kayserispor oldugunu belirterek, “Bizim açimizdan son 3 ayin en vasat maçiydi. Kayserispor daha iyi oynadi. 3 puani kaçiran taraf onlar oldu, biz de 1 puanla yetinmek zorunda kaldik" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda Antalyaspor, sahasinda karsilastigi Kayserispor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan basin toplantisinda karsilasmayi degerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, zor bir maç oldugunu ve son 3 ayin en vasat maçini oynadiklarini söyledi.

Kayserispor’un kaptigi toplarda hizli çiktigina dikkat çeken Groenendijk, "Kalemizde 10-12’ye yakin pozisyon buldular. Sansliydik diyebilirim. Bazen böyle maçlara çikabiliyorsunuz. 12 Maçlik yenilmezlik serimiz var. Oyuncu gurubumdan sikayet edecek degilim. Çok istedi, çok kostuk ama disiplinden uzak oldugu için organize olamadik. Trabzonspor’a karsi daha iyi çikmak için analizlerimizi yapacagiz. 3 puanlari hanemize yazdirmak için çalisacagiz" seklinde konustu.



"Kayserispor daha iyi oynadi"

Groenendijk, Hikmet Karaman’in ’Galibiyeti kaçiran taraf bizdik’ yönündeki açiklamasinin sorulmasi üzerine "Kayserispor’u tebrik ediyorum, daha iyi olan taraf onlardi. Kayserispor daha iyi oynadi, 3 puani kaçiran taraf onlardi. 1 puanla yetinmek zorunda kaldik" yanitini verdi.

Kaynak: İHA