Mesut Bakkal; '20 Yilda Ilk Defa Isyan Ediyorum'

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasinda Denizlispor’un deplasmanda Bursaspor’a 1 – 0 maglup oldugu maçin ardindan her iki takimin teknik direktörü karsilasmayi degerlendirdi.



Müsabakanin ardindan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, basin toplantisinda açiklamalarda bulundu. Bakkal, "Bursa’nin da dönüm, kazanmasi gereken maçiydi. Kazanmalari gerektigi gibi oynadilar. Biz oyunda dengeyi kuramadik. Puan alabilecek bir oyun oynadigimizi söyleyemem. Haftalardir böyle iyi oynayan bir takim vardi ama bu hafta yapmadi oyuncular. Düsük bir performans. Hatta fark da olabilirdi penalti kaçti. Bizim daha üretken olmamiz lazimdi" seklinde konustu.



"20 yilda ilk defa isyan ediyorum"

Müsabakanin hakemi ile ilgili konusan Bakkal, "20 yildir Süper Lig’de çalisan birisiyim. Haftalardir maçlari genç hakemler yönetiyor. Hayatimda hakem hakkinda hiç konusmadim ama bu hakem çok ayip etti. Bursaspor’un hakkini verelim ama hakemler ayip ettiler. Bir takim bu kadar dogranmaz. Benim haftaya 3-4 oyuncum olmayacak. Hayatimda 20 yildir çalisiyorum ama ilk defa isyan ediyorum. Böyle bir sey mümkün degil. Penalti dogrudur. Adamin yüzü yariliyor ona kart veriyorsun. Faul olmayani faul çaliyorsun" ifadelerini kullandi.

"Bu takimi ligde tutacagiz"

Bursaspor yardimci antrenörü Fatih Sen ise "Geçen hafta gerçekten çok kaliteli, iyi mücadele ve iyi futbol oynadigimiz bir Gençlerbirligi maçi oynadik. Yalniz o maçta az pozisyona girdik. Ayni istikrari bu maçta devam ettirdik. Bu sefer pozisyon da bulduk. Maalesef penaltiyi kaçirdik. Penalti olsaydi belki daha farkli bir duruma gidebilirdi. Ama netice olarak üç puani aldik. Simdi Manisa maçi çok önemli bizim için. Bu maçi da alirsak sonraki üç maçi da zaten kazanmayi düsünüyoruz. Bu takim Allah’in izniyle 5’te 5 yapip bu ligde kalmayi zaten hak ediyor. Bu ligde olmasi da entresan. Ancak yapacak bir sey yok, bu durumdayiz. 5’te 5 yaparak bu durumu düzeltecegiz. Bu takimi ligde tutacagiz" seklinde konustu.



Hücumda son vuruslarin nasil daha etkili olmasi gerektigiyle ilgili gelen soruya Fatih Sen, "Biz her maça çok iyi hazirlaniyoruz. Hücum anlaminda savunma anlaminda. Bu maç da dahil. Savunmada iyi durumdayiz. Hücumda bugün özellikle daha iyi durumdayiz. Ama maalesef biraz zor oluyor kazanmak. Netice olarak üç puani aldik. Çok sükür önümüze bakiyoruz. Bizim için olmazsa olmaz bir Manisa maçi var. Oradan da üç puanla döndügümüzde insallah bu isi basaracagiz" diye cevapladi.

Kaynak: İHA