Adatepe Dökecekspor'da Adem Aydim Dönemi Resmen Basladi

Adatepe Dökecekspor Baskani Onur Akbas ve yönetimi, kulübü sponsor is insani Adem Aydim’a devretti.

Adatepe Dökecekspor Baskani Onur Akbas ve sponsor Adem Aydim yapmis olduklari toplantida ortak paydanin Karabük oldugunu noktasinda hemfikir olduklarini açikladilar.

Geçtigimiz günlerde kamuoyu gündemini yogun bir sekilde mesgul ederek ortaya çikan ve yanlis anlasilma kaynakli olumsuz durum karsisinda kulüp baskani Onur Akbas ve kulüp sponsoru Adem Aydim ortak bir basin açiklamasi yaparak durumu degerlendirdi.

Konu ile ilgili IHA muhabirine açiklamada bulunan Adatepe Dökecekspor’un yeni baskani Adem Aydim ilerleyen günlerde takimin yeni ismini duyuracagini belirterek, “Su an ligler devam ettigi için Türkiye Futbol Federasyonu ile tescil islemleri yapilamiyor. Tescil islemlerinin ardindan takimin yeni ismini kamuoyu ile paylasacagiz” dedi.

Aydim, artik daha büyük hedefleri oldugunu ifade ederek, “Hedeflerimiz artik çok daha büyük. Çok çalisacagiz. Her anlamda tedbirli olmak ve saglam ilerlemek istiyoruz. Insallah bu sampiyonluk atacagimiz adimlarin sadece baslangici olur. Karabük ve spor kamuoyu için hayirlisi olsun” seklinde konustu.

Adetepe Dökecekspor camiasindan yapilan açiklamada, “2018 yilindan itibaren Adatepe(Dökecek) Mahallesi gençlerinin bin bir emek ve zahmetle ortaya çikarip bu günlere getirdigi Adatepe Dökecek Spor Kulübü çatisi altinda, sampiyonluk ipini gögüsleyen Onur Akbas ve yönetimi, Karabük’ün Takimi slogani ile çikilan yolda kulübü sponsor Adem Aydim’a devrederek gelecek hedefleri ve planlamalari dogrultusunda ilerlenmesine tam destek vermistir.

Buna göre gelecek sezon Karabük’ü kapsayacak bir isim ile Bölgesel Amatör Ligde yola devam edilecek olup ayni zamanda yeni baskan Adem Aydim tarafindan Karabük Amatör Liginde Onur Akbas baskanliginda kurulacak olan Dökecekspor takimina her sartta tam destek vererek kulübün sponsoru olmaya devam edecektir”

Kaynak: İHA