Sivasspor'un Hedefi Trabzon'dan Puan Yada Puanlar Almak!

Kadinlar Süper Ligi B Grubu 19. haftasinda deplasmanda Trabzonspor ile karsilasacak olan Sivasspor Kadin Futbol Takimi’nda Teknik Direktör Nevzat Ercanli, "Trabzon’da elimizden geleni yapacagiz ve puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kadinlar Süper Ligi B Grubu’nda mücadele eden Sivasspor, ligin 19. hafta maçinda hafta sonu deplasmanda karsilasacagi Trabzonspor müsabakasinin hazirliklarini tamamladi. Sivasspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Nevzat Ercanli ve yardimcilari nezaretinde yapilan antrenman yaklasik 1 buçuk saat sürdü. Idman kosu ile basladi, daha sonra isinma hareketleri yapan kirmizi-beyazlilar, pas çalisti. Antrenman, taktik çalismalari ile sona erdi.

“Zor bir deplasman olacak”

Antrenman sonrasi Ihlas Haber Ajansi’na açiklamalarda bulunan Teknik Direktör Nevzat Ercanli, Trabzonspor maçina puan yada puanlar almak için çikacaklarini söyledi.

Ercanli, “Trabzon deplasmani gerçekten zor bir deplasman olacak. Burada ilk maçta biz 2-0 kazanmistik. Rizespor’un 18, Trabzonspor’un 17 ve bizim 16 puanimiz var. Bizim Play-out’a kalmamiz için Trabzon maçini mutlaka kazanmamiz lazim. En azindan berabere kalmaliyiz. Ondan sonra Kayseri, Rizespor ve Dudullu maçi ligdeki yerimizi belirleyecek. Hazirliklarimiz çok iyi devam ediyor. Sadece Carol ile Yourcell’de sikinti var. Yourcell maça yetisecek ama Carol bu hafta oynamayacak. Geçen haftada ALG maçinda gol attik. 18 maçtir gol yemeyen takima gol atmak bizim için sevindirici. Trabzon’da elimizden geleni yapacagiz ve puan yada puanlarla dönmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA