Sakaryaspor, Sampiyonluk Mesaisinde

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’un 36. haftasinda Serik Belediyespor’a konuk olacak Sakaryaspor, galip gelmesi durumunda rakibi Bodrumspor maçinin neticesine bakmaksizin sampiyonluk sevinci yasayacak. Yesil-siyahlilar, müsabakanin hazirliklarina yogun bir tempoyla devam ediyor.

TFF 2.Lig’de lider Sakaryaspor, teknik direktör Tuncay Sanli yönetiminde çalismalarini sürdürüyor. Son oynadigi 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 maglubiyet alarak 78 puanla liderligini koruyan yesil-siyahlilar, ligin 36. haftasinda 18 maglubiyet, 6 beraberlik ve 11 galibiyet alarak 39 puanla 15’inci sirada olan Serik Belediyespor’a konuk olacak. Ismail Ogan Stadyumu’nda pazar günü saat 15.00’da oynanacak müsabaka öncesi antrenmanlarini Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren Sakaryaspor, bu kritik deplasmandan 3 puan alarak sampiyon olmayi hedefliyor.

Öte yandan, yesil-siyahlilar bu kritik karsilasmadan 3 puan almasi durumunda en yakin rakibi Bodrumspor’un sahasinda Inegölspor ile oynayacagi maçin skoruna bakmaksizin sampiyonlugunu ilan edecek.

Kaynak: İHA