Izzet Öksüzkaya Hentbolde Türkiye 4.'Sü Oldu

Kayseri Izzet Öksüzkaya Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü, küçük erkekler hentbolde Türkiye dördüncülügünü elde etti.



10-16 Nisan 2022 tarihleri arasinda Karabük’te yapilan kulüplü küçük erkekler hentbol Türkiye sampiyonasi oynanan müsabakalarin ardindan sona erdi. 47 kulübün, 7 gün boyunca kiyasiya süren mücadelelerinin ardindan sona eren sampiyonada Kayseri temsilcisi Kayseri Izzet Öksüzkaya Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü üçüncülük, dördüncülük karsilasmasinda TED Ankara Kolejliler takimina maglup olarak Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir basariya imza atti. Izzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik Spor Kulübü Hentbol Antrenörü Ali Ulus, takiminin Karabük’te 7 gün içerisinde oynadiklari 9 müsabakanin 7’sini kazandiklarini belirtti.

Kulüp olarak zor sartlarda ve maddi imkânsizliklarla hazirlandiklari kulüplü küçük erkekler hentbol Türkiye sampiyonasinda disiplinli ve gayretli çalismalarinin sonrasinda basarinin elde edildigini söyledi.

Ali Ulus, bundan sonraki hedeflerinin ise Mayis ayi sonunda Sivas’ta yapilacak olan kulüplü yildiz erkekler hentbol Türkiye sampiyonasina hazirlanip buradan da basarili bir sonuçla Kayseri’ye dönmek oldugunu sözlerine ekledi.

Karabük, Yeni Mahalle Spor Salonu’nda oynanan kulüplü küçük erkekler Türkiye sampiyonasi finali sonrasinda takimlarin siralamasi söyle olustu:

1. Istanbul Beykoz Belediyesi GSK

2. Ankara Spor Toto SK

3. Ankara TED Ankara Kolejliler SK

4. Kayseri Izzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü

5. Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü

6. Isparta Belediyesi Arastirma ve Gelistirme DSK

7. Bursa Besevler GSK

8. Adana Seyhan Belediyesi SK

Kaynak: İHA