Bundesliga Derbisi Ve Ispanya Kral Kupasi Finali Tivibu'da Yayinlanacak

Dijital TV platformu Tivibu’da, Bayern Munih-Borussia Dortmund ve Ispanya Kral Kupasi finali karsilasmalari naklen yayinlanacak.

Bilgi ve iletisim teknolojileri sirketi Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu Bundesliga derbisi “Bayern Munih - Borussia Dortmund” ve Ispanya Kral Kupasi finali maçlarini naklen ekranlara getirecek.

Dünyanin heyecanla bekledigi Bayern Munih - Borussia Dortmund derbisi sporseverlere keyifli bir futbol deneyimi yasatirken Real Betis - Valencia’nin karsilasacagi Ispanya Kral Kupasi finali bir kez daha seyirciyle bulusuyor.

Sampiyonluk mücadelesinde en güçlü aday Bayern Munih

2012-2013 sezondan beri sampiyonlugu elden birakmayan Bayern Munih, bu sezonda da sampiyonlugun en güçlü adayi olarak lider konumda bulunurken takipçisi Borussia Dortmund ile karsi karsiya geliyor. Her iki takim için de sampiyonluk yolunda büyük bir önem tasiyan karsilasma, 23 Nisan Cumartesi günü Tivibu Spor 3 kanalindan saat 19.30’da naklen yayinlanacak.

“Copa Del Rey” yalnizca Tivibu’da

2022 Ispanya Kral Kupasi Yari Finali’nde geçen yilin finalisti Athletic Bilbao’yu eleyerek finale çikmaya hak kazanan Valencia, güçlü rakibi Real Betis’le kozlarini paylasacak. Sunuculugunu Güney Mergen’in üstlenecegi kiran kirana mücadele, 23 Nisan Cumartesi günü yalnizca Tivibu Spor 3 kanalindan saat 23.00’da yasanacak.

Kaynak: İHA