Adana Demirspor Ile Trabzonspor 35. Kez Karsilasiyor

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda Adana Demirspor ile Trabzonspor 35. kez karsi karsiya geliyor.

1974 yilinda baslayan rekabette Süper Lig ve Türkiye Kupasi’nda 34 kez karsi karsiya gelen iki takimin mücadelesinde, Adana Demirspor 5, Trabzonspor 19 kez kazanirken, 10 maç ise berabere sonuçlandi.

Mavi-lacivertliler, galibiyetlerin 4’ünü kendi sahasinda, 1 maçi da deplasmanda kazanirken, Bordo-mavililer deplasmanda 6 kendi sahasinda 13 maç kazandi. Güney temsilcisi rakip filelere 26 gol atarken, Trabzonspor ise 66 gol kaydetti.

44 yil önce yine 23 Nisan tarihinde Adana’da karsilasan iki takimin maçinda gol sesi çikmadi. Adana temsilcisi en farkli galibiyeti 3-0’lik skorla, Trabzonspor ise 7-0’lik skorla elde etti.

23 Nisan Cumartesi günü ligin 34. haftasinda Yeni Adana Stadi’nda oynanacak olan Adana Demirspor-Trabzonspor maçini Yasar Kemal Ugurlu yönetecek. Ugurlu’nun yardimciliklarini Serkan Çimen ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak.

Adana Demirspor’un gol silahi Balotelli cezali durumda. Gökhan, Assombalonga, Erhun, Muriç ve Tayyip de kart sinirinda oynayacak.

Trabzonspor’da ise cezali futbolcu yok. Nwakaeme ve Stefano Denswil kart sinirinda oynayacak.

Öte yandan maç biletlerine büyük ilgi var. Karsilasmanin kapali gise oynanmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA