Sampiyonlar Adapazari'ndan

Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basarilarini artarak sürdürüyor. Son olarak Türkiye Minikler ve Yildizlar Karate Sampiyonasinda kendi kategorilerinde Elif Burukoglu Türkiye Sampiyonu olurken, Yagmur Sevval Dursun da Türkiye 2’ncisi oldu. Sporculari tebrik eden Baskan Isiksu, “Elif ve Yagmur ile gurur duyuyor; spor sehri Adapazari için çalismalarimizi sürdürüyoruz” dedi.

Adapazari Belediyesi tarafindan olusturulan Gençlik ve Spor Kulübü, kisa sürede birçok bransta sampiyonlarin kulübü olmayi basardi. Son olarak 19-24 Nisan 2022 tarihleri arasinda Sivas’ta düzenlenen, Türkiye Minikler ve Yildizlar Karate Sampiyonasinda Adapazari Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Elif Burukoglu, 30 kilogram kategorisinde Türkiye Sampiyonu, Yagmur Sevval Dursun 34 kilogram Kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu.

Gelen basaridan büyük memnuniyet duyduklarini vurgulayan Baskan Mutlu Isiksu, “Sampiyonlarimiz Adapazari’mizdan çikiyor. Tüm arkadaslarimizi, sporcularimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz. Elif ve Yagmur’un basarisindan gurur duyduk. Spor sehri Adapazari için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Basarinin tüm branslarda da artarak devam edecegine inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA