Salihli'de 250 Judocu Kemer Atladi

Salihli Belediyespor, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ve Degerli Zamanlar Spor Kulübü judoculari, alt yapidaki çalismalari çerçevesinde Belediye Spor Salonunda kemer sinavinda ter döktü. Belediye Spor Salonunda gerçeklestirilen ve gruplar halinde yapilan kemer sinavina yaklasik 250 sporcu katildi.

Alt yapidaki çalismalarini ara vermeden sürdüren Salihli Belediyespor, 1922 Salihli Gençlik ve Spor Kulübü ile Degerli Zamanlar Spor Kulübü Judo Takimi, 2022 yili bahar dönemi kemer sinavini gerçeklestirdi. Belediye Spor Salonunda gerçeklestirilen ve gruplar halinde yapilan kemer sinavina yaklasik 250 sporcu katildi.

Minik judocular Antrenörler Özlem Akin Ayaz, Ferhat Duman, Raziye Ersoy, Duygu Topçu, Buse Yildirim ve Burak Yildirim’dan olusan komite tarafindan sinava tabi tutulurken, bir üst kemere geçmek için heyecanli dakikalar yasadi. Kemer sinavini basariyla tamamlayan judocular, bir üst kemere yükselmenin sevincini ise antrenörleri ile birlikte kutladi.

Kusak heyecani yasayan tüm sporculari kutlayan Salihli Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Salihli’de tüm branslarda oldugu judo alt yapisina da her zaman önem verdiklerini söyledi.

Kaynak: İHA