ITO Meclis Üyesi Mustafa Manav Açiklamasi 'Bu Seçimin Ertelenmesi Galatasaray'a Kaostan Baska Bir Sey Kazandirmayacak'

ITO Meclis Üyesi Mustafa Manav, Galatasaray Spor Kulübü Kongresi öncesi meclis üyeleri ve destekçileri ile Üsküdar’da iftar programinda bir araya geldi. Programda konusan Manav, "Bu seçimin ertelenmesi kime yarayacak? Bu durum Galatasaray’a kaostan baska bir sey kazandirmayacak" dedi.

ITO Meclis Üyesi Mustafa Manav, Galatasaray Spor Kulübü Baskan Adayi Metin Öztürk listesinden yönetim kurulu baskan adayi olarak katilacagi Galatasaray Kongresi öncesi Üsküdar’da iftar programinda davetlileri ve destekçileri ile bir araya geldi. Baskan Adayi Metin Öztürk canli baglanti ile programa katilarak Mustafa Manav’a desteklerini iletti.

Adayligina dair açiklamalarda bulunan Galatasaray yönetim kurulu adayi Mustafa Manav, “Neden Galatasarayliyim? Rahmetli babam 1905 dogumlu, herhalde ondan Galatasarayliyiz. Sag olsun Sayin Baskanimiz Metin Öztürk bu ise üç yildir hazirlaniyor. Projelerle finans açiklarini kapatmak düsüncesiyle. Bu çabalar insallah yersiz kalmaz, malum bir mahkeme süreci yasaniyor. Neden yasandigini kimse de bilmiyor. Herkes bir seyler üretiyor. Bunun altinda henüz bir senaryo mu onu da çözemedik. Beklentimiz yarin mahkemenin o ihtiyati tedbir kararini kaldirmasi. Sanki planli bir sekilde arti bir mahkeme açildi. Yani bu seçimin ertelenmesi kime yarayacak? Ne olacak? Kimse bilmiyor. Bu durum Galatasaray’a kaostan baska bir sey kazandirmayacak. Yarin da mahkeme kararini bekledigimiz için ben de ne söyleyecegimi bilemiyorum. Ama projeler hazir. Metin Bey bunu açiklayacak. Yarini bekliyoruz. Yarindan sonra herhalde daha açiklayici bilgiler verecegiz. Çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA