Istanbul'da Çeyrek Final Heyecani

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da tekler ana tablosunda yoluna devam eden sekiz raket belli oldu.

Turnuvaya elemelerden dahil olan Anastasia Potapova, Istanbul’daki basarili oyununa bugün de devam etti. Hirvat Petra Martic ile oynadigi maçta bastan sona kontrolü elinde bulunduran 21 yasindaki Potapova, 1 saat 10 dakikanin ardindan sahadan 6-2, 6-3 galip ayrildi ve adini son sekiz raket arasina yazdirdi. Potapova’nin çeyrek finaldeki rakibi 7 numarali seri basi Sara sorribes Tormo olacak.

Merkez kortta günün son karsilasmasi ise Rumen Ana Bogdan’in sakatligi nedeni ile oynanmadi. 3 numarali seribasi Veronika Kudermetova, Bogdan’in çekilmesinin ardindan çeyrek finaldeki yerini aldi. Kudermetova yari finale yükselebilmek için Anna Bondar ile kozlarini paylasacak.

Cengiz/Öz ikilisi veda etti

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da çitlerde çeyrek finale yükselen milli raketler Berfu Cengiz/Ipek Öz, turnuvaya bu asamada veda etti. 3 numarali seri basi ekip Marie Bouzkova/Sara Sorribes Tormo ile çekismeli bir mücadele oynayan Berfu/Ipek çifti, sahadan 7-5’lik iki setle maglup ayrildi. 1 saat 48 dakika süren karsilasmada seyircinin de destegini arkasina alan milli raketler, her iki sette de basa bas bir oyun ortaya koymasina ragmen yari finalin uzaginda kaldi.

TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul’da yarin saat 13.00’ten itibaren teklerde çeyrek final karsilasmalari oynanacak ve yari finale yükselen dört raket belli olacak.

Kaynak: İHA