Hamza Hamzaoglu Açiklamasi 'Hedeflere Ulastigimizda Istifa Diye Bagiranlar Oturup Düsünsün'

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, taraftarin kendisini istifaya davet etmesi üzerine, “Ilk geldigimiz zaman maglup olmustuk. Bizi domateslerle karsiladilar ama sonra final oynadik. Biz hedefimize ulasacagiz insallah, o bagiranlar da oturup kendini düsünür” diye konustu.

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasinda Eyüpspor evinde Boluspor’a 2-0 kaybetti. Maçin ardindan basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoglu, kendileri için önemli ve kritik bir maç oldugunu söyleyerek, “Kendi sahamizda kazanip play-off sansimizi güçlendirmek istiyorduk. Ilk iki sansimizi sürdürmek istiyorduk, istedigimiz gibi olmadi. Oyunun büyük bölümünde baskili oynayan takim bizdik ama rakibin iyi vuruslari güzel gol oldu. Tebrik ediyorum Boluspor’u. Kazanamadik ama hedefimizden sasmadik. Hedefimiz Süper Lig’e çikmak. Bugün baktigimizda gerçekçi hedef play-off. Öncelikle bundan sonraki oynayacagimiz maçlari çok daha dikkatli ve özverili oynamamiz gerekiyor. Bundan sonra play-off’tan Süper Lig’e çikmayi basaracagiz. Bugün belki kaybettik, belki ümitler biraz kirilmis gibi olabilir. Süper Lig hedefimizden kopmadik. Bu daha da güçlenecek. Bundan sonraki maçlara en iyi sekilde hazirlanacagiz” dedi.



“Hedeflere ulastigimizda istifa diye bagiranlar oturup düsünsün”

Maçin ardindan taraftarin kendisini istifaya davet etmesini degerlendiren Hamzaoglu, “Istifa tezahüratlari olabilir. Biz daha önce de bunu yasadik. Ilk geldigimiz zaman maglup olmustuk. Bizi domateslerle karsiladilar ama sonra final oynadik. Biz hedefimize ulasacagiz insallah, o bagiranlarda oturup kendini düsünür” seklinde konustu.

Kaynak: İHA