Frutti Extra Bursaspor, Çeyrek Finalde

7Days EuroCup son 16 karsilasmasinda Frutti Extra Bursaspor, Partizan Belgrad’i 103-95 maglup ederek çeyrek finale yükseldi.

7Days EuroCup son 16 karsilasmasinda Bursaspor, Belgrad’ta Partizan ile karsilasti. Mücadele rakip takimin iki sayilik atisiyla basladi.

Bastan sonra kiyasiya geçen mücadelenin ilk çeyregi 20-20 sona erdi. Ikinci yari karsilikli atislara sahne oldu. Mücadelenin dengesi bozulmadi. Devreyi 38-37’lik skorla Sirbistan ekibi önde kapatti. Stark Arena’da oynanan karsilasmanin üçüncü çeyregi 60-64 Partizan’in üstünlügüyle sona erdi. Mücadelenin son çeyregi ise inanilmaz anlara sahne oldu. Maç bitimine 8 saniye kala Holland‘in 3 sayilik basketi maçi 84-84’lük skor ile uzatmalara götürdü. Uzatma çeyregindeki performansiyla büyük begeni toplayan Potanin Timsahlari sahasinda kaybetmeyen Partizan’a karsi tarihi bir zafer kazandi. Karsilasma 95-103 Frutti Extra Bursaspor’un galibiyetiyle sona erdi. Bu galibiyetle çeyrek final biletini kazanan yesil-beyazli takim, çeyrek finalde Cedevita Olimpija ile karsilasacak.

Bursaspor’da; Andrew Andrews 24, Onuralp Bitim 20, John Holland 17 ve Dave Dudzinski 15 sayiyla karsilasmayi tamamladi.

Kaynak: İHA