Erhan Ernak Açiklamasi 'Evimizde Çok Daha Erken Sonuca Gidecegiz'

FIBA Avrupa Kupasi Finali ilk maçinda deplasmanda Reggio Emilia’yi 72-69 maglup eden Bahçesehir Koleji’nde Basantrenör Erhan Ernak maçin ardindan, deplasmanda kazanmanin önemli oldugunu söyleyerek, “Evimizde çok daha erken sonuca gidecegiz” dedi.

FIBA Avrupa Kupasi Finali ilk maçinda deplasmanda Reggio Emilia ile karsi karsiya gelen ve salondan 72-69’luk galibiyetle ayrilarak ikinci maç öncesinde büyük bir avantaj saglayan Bahçesehir Koleji’nde Basantrenör Erhan Ernak karsilasmanin ardindan konustu.

Daha farkli kazanabileceklerini söyleyen Ernak, “Daha farkli kazanabilirdik. Ama 80 dakikalik bir maç olarak görüyoruz bu eslesmeyi. Birçok farkli sey denedik. Evimizde güvenli olacagimiz ve evimizde silah olarak rakibimize karsi kullanabilecegimiz seyler denedik. Bazi seyler iyi oldu, bazi seyler üzerinde çalismamiz gerekiyor. Yine de deplasmanda, bu sezon evinde maç kaybetmemis bir takimi yenmeyi basardik. Ben ce bu önemli bir direnç noktasi. Evimizde çok daha özgüvenli, çok daha planli ve çok daha erken sonuca gidecegimize eminim” dedi.

Takimda 5 oyuncunun çift haneli sayilara ulasmasi hakkinda da konusan Ernak, “Sezon basindan bu yan hedefimiz buydu. Takimimizi bir oyuncunun omzuna yüklemek yerine paylasan bir takim olusturmak istemistik. Yolun sonunda geldigimiz noktadan mutluyum” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA