Afyonkarahisar'da Özel Sporcular Atletizm Müsabakalari Sona Erdi

Afyonkarahisar’da gerçeklestirilen Özel Sporcular Atletizm Müsabakalarinda Milli Sporcu Münevvere Yilmaz gülle atmada 6.27 metre derece elde ederek Türkiye rekoru kirarken, bin 500 metre kosuda da birinci oldu.

Özel Sporcular Federasyonu ve Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan ve Afyonkarahisar Kocatepe Kompleksi Atletizm pistinde düzenlenen özel sporcular atletizm müsabakalari sona erdi. Özel sporcular birbirinden farkli spor dalinda kiyasiya mücadele etti. Karsilasmalar sonucunda basari elde eden özel sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyalari verildi.

Kocatepe Atletizm Pistinde düzenlenen yarislar; 1500 metre down ve mental kosu, 800 metre mental kosu, 400 metre mental kosu, 100 metre kosu, 200 metre kosu, 3000 metre erkek mental kosu, gülle atma, cirit atma, uzun atlama ve disk atma kategorilerinde düzenlendi.

Milli Sporcu Münevvere Yilmaz’dan yeni rekor

Afyonkarahisarli Milli Sporcu olan Münevvere Yilmaz’da birbirinden farkli spor dalinda müsabakalarda ter döktü. Yilmaz gülle atmada 6.27 metre derece elde ederek Türkiye rekoru kirdi. Ayrica milli sporcu Münevvere Yilmaz 1500 metre kosu yarisinda birinci oldu.

Dereceye giren sporcular ödüllendirildi

Birbirinden çekismeli mücadelelere sahne olan karsilasmalar sonucunda basarili olan sporculara düzenlenen ödül töreni ile madalyalari; Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yilmaz Ersen, Sinanpasa Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Oguz Özavar, Özel Sporcular Afyonkarahisar Il Temsilcisi Hanife Yilmaz ve sporcularin aileleri tarafindan takdim edildi.

Kaynak: İHA