Nevzat Kaya Açiklamasi 'Insallah Trabzonspor Sampiyon Olacak. Biz De 3. Lig Kupasi'ni Trabzon'da Kaldiracagiz'

Trabzonspor’un eski yönetim kurulu üyesi, 1984 Musspor Onursal Baskani Nevzat Kaya, Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Trabzon Subesi’ni ziyaret etti.

1984 Musspor’un 3. Lig’e yükselme maçlari ve Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupasi’nda Yukatel Kayserispor ile oynadigi karsilasmayi izlemek için Trabzon’a gelen Nevzat Kaya, TSYD Trabzon Subesi’ni ziyaret ederek yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Kaya, daha önce bir Trabzonspor yöneticisi olarak kulüp ile bagini hiç koparmadigini ve her zaman bordo-mavili kulübün yaninda oldugunu belirtti.

Bu sezon Trabzonspor camiasindan taraftarina, basinina kadar çok önemli bir birliktelik sergilendigini ve bunun da basariyi getirdigini ifade eden Kaya, “Musluyum ama ben de Trabzonlu sayilirim. Esim Trabzonlu, Sürmeneli. Trabzonspor’un benim için anlami çok farkli, basarilarindan gurur duyuyorum, büyük sevinç yasiyorum. Insallah hep beraber sampiyonlugu kutlayacagiz." dedi.

Kaya, kendi kentine karsi sorumluluklarinin da bulundugunu, 1984 Musspor’un basarisi için de gayret gösterdigini belirterek, söyle devam etti: "Sagolsunlar, Onursal Baskanlik görevini bana layik gördüler. Sezon içerisinde zor durumda bulunan Musspor’a destek olduk ve bugün play-offlarda mücadele etme hakki kazandik. Ilk maçimizda Özgüzelderespor’u maglup etmeyi basardik. Bir karsilasmamiz daha kaldi. Trabzon’da yakalayacagimiz 3. Lig’e yükselme basarisinin benim için çok büyük anlami olacak."

"Insallah Musspor 3. Lig kupasini Trabzon’da alacak"

Trabzon’da kendilerine kucak açan herkese tesekkür eden Kaya, "Burada kendi sehrimizde gibi hissediyoruz. Ilk maçimizda Trabzon taraftarlarinin bize gösterdigi destek ve ilgiliden dolayi, çok mutlu oldum. Onlarin yüregini, misafirperverliklerini biliyorum. Bu konuda bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Cuma günü oynanacak final maçinda da yanimizda olacaklarina inaniyorum. Trabzonspor, bu sezon sampiyon olacak, Musspor da 3. Lig Kupasi’ni insallah Trabzon’da alacak." seklinde konustu.

Kaya, Trabzonspor Kulübü ile yakin iliskilerinin bulundugunu belirterek, "Trabzonspor’dan hem Musspor’u hayal ettigimiz noktalara tasima konusunda bize yol göstermelerini isteyecegiz hem de bulundugumuz bölgede Trabzonspor ve Türk futboluna katabilecegimiz en üst katkiyi saglama noktasinda çaba sarf edecegiz. Trabzonspor, Anadolunun agabeyidir, biz de onun bir kardesi olarak, bu yolda yanimizda yer almalarini bekliyoruz." dedi.

Kaynak: İHA