GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Geride Kalan 33 Haftayi Degerlendirdi

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, 44 yil sonra ilk kez yükseldigi Süper Lig’de kalici olmak için tüm mücadeleyi verdiklerini ve hedeflerine ulasmaya az kaldigini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 33 haftayi degerlendiren GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, Besiktas karsisinda taraftarlarinin destegiyle kaybetmediklerini belirterek, 1 puan almayi basardiklarini ve 40 puan baremini yakaladiklarini söyledi.



Keles, “Sezon basinda kendimize bir hedef koyduk. Hem kulübümüzün mali yapisini hem de takim kimyasini düsünerek bir kadro kurduk. Mütevazi bir bütçeyle, olusturdugumuz kadroyla bugünlere kadar geldik. Büyük emekler, çabalar ve fedakarliklar var. Tabi çok çalistik. 44 yil sonra ilk kez yükseldigimiz Süper Lig’de kalici olmak için tüm mücadelemizi veriyoruz. Bu hedefimize ulasmaya az kaldi. Insallah son haftalara birakmadan bu hedefimizi gerçeklestirecegiz” diye konustu.



“Inanilmaz bir atmosferdi””

Besiktas maçindaki ambiyanstan çok etkilendiginin de altini çizen Keles, “Giresunspor taraftari her zaman baskadir. Bunu her zaman hissettik. Bugüne kadar bizi asla yalniz birakmadilar. Özellikle Besiktas maçindaki tribünlerin dolulugu bizleri çok sevindirdi. Inanilmaz bir atmosfer vardi. Onlara galibiyeti hediye etmek isterdik ama mücadeleci oyunumuz ve aldigimiz bir puanla onlari en azindan üzmedik. Tribünleri doldurarak bizlerin her zaman yaninda olan taraftarlarimiza tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.

Keles, son olarak, cumartesi günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile karsi karsiya geleceklerini ifade ederek, “Bu ligde her maç zor. Kolay maç yok. Artik önümüzdeki maça odaklaniyoruz. Besiktas maçi sonra bir günlük iznin ardindan çalismalarimiza basladik. Iyi bir sekilde hazirlaniyoruz. Insallah sehrimize puan ya da puanlarla döneriz. Tek çabamiz budur” dedi.

Kaynak: İHA