Edirne Ayni Anda 3 Motokros Sampiyonasina Ev Sahipligi Yapacak

Edirne’de ilk kez ayni anda yapilacak 3 motokros sampiyonalarinin tanitim toplantisi gerçeklestirildi.

Edirne’de 21-22 Mayis 2022 tarihlerinde ‘sinirlari zorlayan’ motokros sampiyonalari gerçeklestirilecek. Edirne Motor Sporlari ve Karavan Merkezi’nde gerçeklestirilecek olan sampiyonalarda ayni anda 3 sampiyona yapilacak. Avrupa Gençler Motokros Sampiyonasi, Dogu Avrupa Motokros sampiyonasi ve Türkiye LIQUI Moly Motokros Sampiyonasi’nin tanitim toplantisi Edirne’de gerçeklestirildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Baskani Bekir Yunus Uçar da, “Osmanli hatirasi Edirne’ye bir baska pencere açmis olacagiz. Sportif pencere. Gelecek yüz binlerce misafiri bu organizasyonlara katilimlariyla taçlandiracagiz” dedi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, “sportif hava alani yapiyoruz havada en büyük Edirne olacak. Dünya standartlarinda bir motokros pisti yapiyoruz karada da en büyük Edirne olacak. Meriç Nehri kenarinda uluslar arasi su sporlari merkezi yapiyoruz suda da en büyük Edirne olacak” açiklamasinda bulundu.

Toplantida konusan Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaskani Ogün Baysan, “Sampiyonalarin gerçeklesecegi pistte çalismalarda sona dogru gelindi. Sampiyonlar için piste gelen misafirler parmaklarini isiracak. Hayirli olsun” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA