Bülent Korkmaz Açiklamasi 'Kazanmamiz Gereken Bir Maç'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe ile oynayacaklari maç öncesi yaptigi açiklamada, "Bu da olmazsa olmaz bir maç, kazanmamiz gereken bir maç. Çünkü ligin boyu da kisaliyor" dedi.

Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasinda sahasinda agirlayacagi maç öncesi hazirliklarini Mehmet Cengiz Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde sürdürdü. Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, "Fenerbahçe’nin Ismail Kartal ile beraber hem oyuncu performansi hem takim performansi atti ve gerçekten iyi oynuyorlar. Hem hücum anlaminda hem savunma anlaminda iyi isler yapiyorlar. Takim halinde oynamaya özen gösteriyorlar. Tabii ki bizim için de olmazsa olmaz bir maç. Iki haftadir özellikle Konya maçi ve sonra Kayseri maçi deplasmanda oynamamiza ragmen çok iyi bir oyun oynadik. Belki sezon basindan beri deplasman oyunu olarak en iyi oyun oynadik. Çok pozisyona girdik, galibiyeti kaçirdik diyebiliriz. Bu da olmazsa olmaz bir maç, kazanmamiz gereken bir maç. Çünkü ligin boyu da kisaliyor. Çalismalarimiz devam ediyor” dedi.



"Merkezi güçlü tuttugumuzda kazanmaya en büyük aday oldugumuzu görüyoruz"

Takimdaki oyuncularin durumuyla ilgili bilgi veren Korkmaz, “Eksik olarak su anda Gedson zaten kart cezalisi. Bizim için önemli bir eksik ama yapacak bir sey yok bazi arkadaslarin da gribal enfeksiyonlari vardi, onlar da bugün hafif bir antrenman yapip yarin takimla beraber çalismaya devam edecek. Tarik 2 gündür yürüyüs yapiyordu, bugün antrenmanlara baslayacak. Gökhan da 2 gündür antrenmanlara basladi, maç günü durumlari netlesmis olacak. Kubilay’in gribal enfeksiyonu var, bugün de az bir kosu yapip içeriye girecek. Boldrin 2 maçta yoktu. Biz o merkezi güçlü tutmaya çalisiyoruz. Güçlü tuttugumuzda da kazanmaya en büyük aday oldugumuzu görüyoruz. Boldrin çok önemli bir oyuncu ve burada yillardir çok iyi isler yapti, onu da zaman zaman kullanacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA