Batmanli Engelli Sporcu Güney, Türkiye Sampiyonasina Hazir

Daha önceki Bedensel Engelliler Açik Hava Okçuluk Türkiye Sampiyonasi’nda kadinlar kategorisinde dördüncü olan engelli sporcu Aysenur Güney, 25-28 Nisan tarihlerinde Istanbul’da düzenlenecek olan Paralimpik Okçuluk Türkiye Sampiyonasi’na Batman’da hazirlaniyor.

Paralimpik Okçuluk Türkiye Sampiyonasi’na yogun bir tempoyla hazirlanan bedensel engelli sporcu Aysenur Güney, Batman Belediyesi Spor Kulübü adi altinda okçuluk faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Güney, “25-28 Nisan’da Istanbul’da düzenlenecek olan Paralimpik Okçuluk Türkiye Sampiyonasi’na Batman’i temsil ederek katilacagim. Hedefim Türkiye derecesi alip milli sporcu olmak. Ondan sonra da 2024 Paris Olimpiyatlari’nda ülkemizi temsil etmek” dedi.

Batman Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü’nde okçuluk antrenörü olan Selami Karuç ise, Aysenur Güney ile birlikte Türkiye Açik Hava Sampiyonasi müsabakasina hazirlandiklarini ve 1,5 yildir çalismalarina araliksiz devam ettiklerini aktardi. Karuç, Aysenur ile birlikte bir hedefleri oldugunu, 2024 olimpiyatlarina hazirlanip Türkiye’yi en iyi sekilde temsil etmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA